ΕΛΛΑΔΑ

Πύργος: Ξυλοκόπησαν γιατρό στα επείγοντα

Πύργος: Ξυλοκόπησαν γιατρό στα επείγοντα
eurokinissi

Απίστευτες σκηνές σημειώθηκαν στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Πύργου καθώς ένας γιατρός ξυλοκοπήθηκε την ώρα που προσέφερε βοήθεια σε θύμα τροχαίου ατυχήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews, το περιστατικό συνέβη το πρωί της Δευτέρας, στο ΤΕΠ του Χειρουργικού Τμήματος. Ο γιατρός της Νευροχειρουργικής Κλινικής κλήθηκε να κάνει νευροχειρουργική εκτίμηση σε ασθενή, θύμα τροχαίου ατυχήματος, που είχε διακομισθεί στο Νοσοκομείο Πύργου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι συνοδοί του ασθενούς μπήκαν στα ΤΕΠ και ζητούσαν επιμόνως από τον γιατρό να τους ενημερώσει για την υγεία του νεαρού άνδρα, με τον γιατρό να τους ζητά να αποχωρήσουν προκειμένου να κάνει τη δουλειά του. Η απάντηση, φαίνεται πως δεν άρεσε στους συνοδούς του ασθενή που επιτέθηκαν στον γιατρό γρονθοκοπώντας τον άγρια, μετά αποτέλεσμα να του προκαλέσουν σοβαρή κάκωση στον αριστερό οφθαλμικό κόγχο. Γιατροί και νοσηλευτές που βρίσκονταν στο σημείο επενέβησαν και δυο φερόμενοι ως δράστες ετράπησαν σε φυγή, πριν την άφιξη των αστυνομικών.

Ο άτυχος νευροχειρουργός, αφού δέχθηκε την ιατρική φροντίδα συναδέλφου του, συνέχισε την ιατρική εξέταση του ασθενούς ο οποίος νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Πύργου και στη συνέχεια πήγε στο Α.Τ. Πύργου, όπου υπέβαλε μήνυση για ξυλοδαρμό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ