ΕΛΛΑΔΑ

Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση παιδεραστίας που συγκλόνισε τα Χανιά

Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση παιδεραστίας που συγκλόνισε τα Χανιά
EUROKINISSI/ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ)

Μια νέα αποκάλυψη σχετικά με την υπόθεση παιδεραστίας που το 2007 είχε συγκλονίσει τα Χανιά, ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που μεταδίδει το flashnews.gr, αποδείχτηκε πως ο 69χρονος άντρας, δεν είχε προβεί μόνο στη σεξουαλική κακοποίηση της μικρής κόρης, αλλά και της μεγαλύτερης αδελφή της της οικογένειας που ήταν γείτονες του δράστη.

Η μεγαλύτερη κόρη της οικογένειας, η οποία είναι πλέον φοιτήτρια, κατέθεσε πριν από λίγες εβδομάδες ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ρεθύμνου, όπου περιέγραψε όλες τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε από τον κατηγορούμενο.

Στην πρώτη δίκη στο Τριμελές Εφετείο Χανίων ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 12 ετών. Όμως στην συνέχεια υπέβαλλε έφεση και το Πενταμελές Εφετείο ακύρωσε την πρώτη καταδίκη με την αιτιολογία της αλλαγής της σχετικής δικονομίας και ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος.

Τώρα, βάση νόμου ο εισαγγελέας οφείλει να ασκήσει νέα ποινική δίωξη αφού αφορά κι άλλη ασέλγεια κατά κοριτσιού μικρότερου των 10 ετών.

Την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου στο εδώλιο του δικαστηρίου αναμένεται να κάτσει ο 69χρονος, οπότε και τελειώνει η υπόθεση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ