ΕΛΛΑΔΑ

Συνήγορος Τσοχατζόπουλου: Τα πόδια του αιμορραγούν και οι φλέβες του γεμάτες κοριούς

Συνήγορος Τσοχατζόπουλου: Τα πόδια του αιμορραγούν και οι φλέβες του γεμάτες κοριούς
Πηγή: EUROKINISSI / ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε ο δικηγόρος του Άκη Τσοχατζόπουλου, κάνοντας λόγο για σημαντικά προβλήματα υγείας του 77χρονου πρώην υπουργού.

«Τα πόδια του Τσοχατζόπουλου αιμορραγούν τόσο πολύ καθώς έχουν σπάσει οι φλέβες του, που δεν μπορεί να φορέσει ούτε κάλτσες ούτε παπούτσια» τόνισε ο κ. Παγουρόπουλος, σημειώνοντας πως οι φλέβες του είναι γεμάτες κοριούς.

«Τα αγγειακά του προβλήματα έχουν φτάσει στο σημείο να έχουν πρήξει τα πόδια του, να σπάσουν οι φλέβες και ό,τι κι αν φορέσει, κάλτσες ή παντόφλες, σε διάστημα 10 λεπτών γίνεται μούσκεμα από το αίμα και το πύον και οι κοριοί που υπάρχουν στη φυλακή βρίσκουν πρόσφορο έδαφος. Οι φλέβες του είναι γεμάτες κοριούς. Ο άνθρωπος αυτός πρέπει να ζει σε ένα αποστειρωμένο περιβάλλον μέχρι να επανακάμψει», δήλωσε στην τηλεοπτική εκπομπή "Αποκαλυπτικά", ο Ιωάννης Παγουρόπουλος.

Ο δικηγόρος του 77χρονου πρώην υπουργού, επεσήμανε ότι ετοιμάζει την τέταρτη κατά σειρά αίτηση αποφυλάκισης, η οποία θα κατατεθεί την Τετάρτη και «προειδοποιεί» πως αν και αυτή η αίτηση αποφυλάκισης έχει την εξέλιξη των προηγούμενων θα κλονίσει ακόμη περισσότερο την υγεία του Άκη Τσοχατζόπουλου.

«Αυτή η αίτηση θα διαφέρει από τις προηγούμενες, η ιατρική κατάσταση σήμερα είναι η χειρότερη που θα μπορούσε να υπάρξει.

Αν αποτύχουμε και 4η φορά, πέρα από την κλονισμένη υγεία, η κλονισμένη ψυχολογία θα τον οδηγήσει, φοβάμαι, σε ανεπίστρεπτες καταστάσεις».

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος έχει σχεδόν καθημερινή επικοινωνία με τη σύζυγό του Βίκυ Σταμάτη και τον 11χρονο γιο τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ