ΕΛΛΑΔΑ

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 59χρονου που κατηγορείται για αποπλάνηση δύο ανήλικων αγοριών

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 59χρονου που κατηγορείται για αποπλάνηση δύο ανήλικων αγοριών
eurokinissi (αρχείου)

Για αποπλάνηση και απόπειρα αποπλάνησης ανηλίκων κατηγορείται 59χρονος, ο οποίος συνελήφθη στις Σέρρες. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο συλληφθείς, προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος δύο 12χρονων αγοριών, στις 9 Δεκεμβρίου, στην πόλη των Σερρών.

Με απόφαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 59χρονου Έλληνα, που συνελήφθη με ένταλμα της Ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Σερρών το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής (05-01-2017), για κακουργηματικές πράξεις σε βάρος ανήλικων παιδιών.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις πράξεις της κατά συρροής αποπλάνησης παιδιών ηλικίας από 12 έως 14 ετών.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών γίνεται με το σκεπτικό της προστασίας του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων ή ομοειδών αδικημάτων, που τυχόν αποκαλυφθούν με αφορμή τη συγκεκριμένη δημοσιοποίηση.

Η ΕΛ.ΑΣ δείχνει το πρόσωπο του 59χρονου συλληφθέντα για αποπλάνηση ανήλικων αγοριών στις Σέρρες

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 23210-90805, 23210-90918, 23210-90909 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.

Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ