ΕΛΛΑΔΑ

Το σκι του Αμερικανού πρέσβη στον Μαίναλο και τα… σπιτικά σοκολατάκια (pics)

Το σκι του Αμερικανού πρέσβη στον Μαίναλο και τα… σπιτικά σοκολατάκια (pics)
arcadiaportal.gr

Το χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου επισκέφθηκε το πρωί της Δευτέρας, ο Αμερικανός πρεσβευτής στην Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ, αποκαλύπτοντας τις ικανότητές του στο σκι.

Ο κ. Πάιατ, λάτρης της χιονοδρομίας και δεινός σκιέρ, έχει απολαύσει και τις χιονοδρομικές πίστες των Καλαβρύτων και του Καϊμακτσαλάν τις προηγούμενες εβδομάδες, αλλά δήλωσε πολύ ενθουσιασμένος με το μαγευτικό Μαίναλο και τις πίστες του Χιονοδρομικού, αλλά και με την εξυπηρέτηση και τη φιλικότητα του προσωπικού και των ανθρώπων που τον πλαισίωσαν.

Σύμφωνα με το arcadiaportal.gr, ο κ. Πάιατ, ήθελε καιρό να επισκεφθεί την Αρκαδία και ότι απόλαυσε τον υπέροχο καιρό και τις πίστες του Χιονοδρομικού, καθώς δεν έκανε κρύο και η ποιότητα του χιονιού είναι εξαιρετική. Αν και αποπειραθήκαμε να τον ρωτήσουμε σχετικά με τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα, ο κ. πρεσβευτής ευγενικά αρνήθηκε να απαντήσει, καθώς για τον ίδιο η σημερινή ήταν μια ημέρα αναψυχής.

Ο κ. Πάιατ, μάλιστα, κέρασε τη συνοδεία του και το προσωπικό του Χιονοδρομικού, σοκολατάκια που είχε φτιάξει η σύζυγός του, ενώ ήταν πολύ χαμογελαστός και ευδιάθετος. Ο ίδια δέχθηκε να φωτογραφηθεί με τον εξοπλισμό του σκι, και με φόντο το βουνό που τόσο θαύμασε, λίγο πριν ανέβει για τη δεύτερη κατάβασή του στη μεγάλη πίστα.

«Το βουνό είναι υπέροχο, τα δέντρα μοναδικά. Η Αρκαδία είναι μαγευτική. Το καλοκαίρι πρέπει να είναι πανέμορφα εδώ» τόνισε ο Αμερικανός πρεσβευτής.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter

ΔΗΜΟΦΙΛΗ