ΕΛΛΑΔΑ

ΕΣΡ: Άμεση επίλυση του οικονομικού προβλήματος, ζητά ο καθηγητής Γ.Πλειός

ΕΣΡ: Άμεση επίλυση του οικονομικού προβλήματος, ζητά ο καθηγητής Γ.Πλειός
ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΗΣ ΠΕΤΡΟΣ/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Την ανάγκη άμεσης επίλυσης του ζητήματος που έχει προκύψει με το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης επισημαίνει το μέλος του ΕΣΡ και καθηγητής Γιώργος Πλειός.

Ο καθηγητής Κοινωνικής Θεωρίας και Μαζικής Επικοινωνίας στο Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου του Ευρωπαϊκού Κέντρου για την ελευθερία του Τύπου και των ΜΜΕ, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ τόνισε πως το ζήτημα μου έχει προκύψει έχει εκτός από οικονομική αλλά και ηθική διάσταση και αφορά την απρόσκοπτη λειτουργία της νεοσυσταθείσας Αρχής.

Υπενθυμίζουμε πως την Δευτέρα οι υπάλληλοι του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης απέστειλαν προς τους αρμόδιους πολιτειακούς θεσμούς εκφράζοντας τους φόβους τους για νέα εμπλοκή λόγω του νόμου 4387/2016, που αφορά την απασχόληση συνταξιούχων στη Γενική Κυβέρνηση και επιφέρει δραστική μείωση στο εισόδημα της πλειοψηφίας των μελών του ΕΣΡ.

Σημειώνεται, ότι χθες δεν πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη Διάσκεψη της Ολομέλειας του ΕΣΡ, καθώς, προεδρείο και μέλη τηρούν στάση αναμονής στο ζήτημα.

Διαβάστε επίσης:

Κινδυνεύει το ΕΣΡ – Απλήρωτος ο πρόεδρος

ΔΗΜΟΦΙΛΗ