ΕΛΛΑΔΑ

Αποκάλυψη για τον ληστή στο Καματερό: Ήταν η τρίτη φορά και φαρμακερή

Αποκάλυψη για τον ληστή στο Καματερό: Ήταν η τρίτη φορά και φαρμακερή

Άλλες δυο φορές είχε ληστέψει το ίδιο σούπερ μάρκετ στο Καματερό ο 39χρονος άντρας, που το απόγευμα του Σαββάτου εισέβαλε στο κατάστημα, κράτησε όμηρο μία υπάλληλο για να την χρησιμοποιήσει ως ασπίδα και τελικά συνελήφθη βαριά τραυματισμένος μετά από συμπλοκή με αστυνομικούς.

Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών αρχών, αλλά και από το υλικό των καμερών ασφαλείας, ο 39χρονος είχε εισβάλει άλλες δύο φορές με όπλο στο σούπερ μάρκετ και αφού ειχε απειλήσει τους υπαλλήλους άρπαζε μικροποσά απο τα ταμεία.

Το ίδιο επιχείρησε και το απόγευμα του Σαββάτου για τρίτη φορά μόνο που αυτή τη φορά οι αστυνομικοί έφτασαν γρήγορα. Ο δράστης κράτησε όμηρο για λίγα λεπτά μία υπάλληλο, πιστεύοντας πως με αυτό τον τρόπο θα καταφέρει να διαφύγει.

Όμως η υπάλληλος ξέφυγε από τα χέρια του και όταν ο δράστης απείλησε με το όπλο τους αστυνομικούς, εκείνοι απάντησαν με πυρά για να τον ακινητοποιήσουν.

Ο ληστής μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο και αμέσως εισήχθη στο χειρουργείο. Η κατάσταση της υγείας του είναι σοβαρή, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ