ΕΛΛΑΔΑ

Μεγαλόσωμα σκυλιά κατασπάραξαν γυναίκα στην Καλαμάτα

Μεγαλόσωμα σκυλιά κατασπάραξαν γυναίκα στην Καλαμάτα
Twitter

Άγρια επίθεση από δύο σκυλιά δέχτηκε το βράδυ της Δευτέρας μια 49χρονη γυναίκα στο κέντρο της Καλαμάτας, με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα στα πόδια στην Ορθοπεδική Κλινική του Νοσοκομείου Καλαμάτας.

Ο ιδιοκτήτης των δύο σκύλων συνελήφθη και θα οδηγηθεί στο Αυτόφωρο για να δικασθεί, ενώ την Τρίτη, με την κατηγορία της σωματικής βλάβης από αμέλεια οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών.

Είναι θαύμα πώς η γυναίκα σώθηκε από τα δύο μεγαλόσωμα σκυλιά, ράτσας Κάνε Κόρσο, ενώ κάτοικοι της περιοχής, είπαν ότι τα συγκεκριμένα ζώα έχουν βγει αρκετές φορές από τον περιφραγμένο χώρο στον οποίο βρίσκονται.

Όπως αναφέρει το tharrosnews.gr, το βράδυ της Δευτέρας, τα δύο σκυλιά επιτέθηκαν στην 49χρονη άτυχη γυναίκα και της προκάλεσαν πολλαπλά τραύματα στα πόδια, με κυριότερο ένα μεγάλο δάγκωμα πάνω από τον αστράγαλο, κοντά στη γάμπα. Ειδικότερα, τα σκυλιά απέσπασαν τμήμα διαμέτρου περίπου 20 εκατοστών μαλακών μορίων, και οι γιατροί θεωρούν ευτύχημα που δεν πείραξαν τους τένοντες.

Όπως είπε η 49χρονη γυναίκα, όταν βάδιζε επί της οδού Ηρώων είδε τα σκυλιά στο απέναντι πεζοδρόμιο, όμως δεν πίστεψε ότι θα της επιθεθούν. Αυτά, όπως περιέγραψε, όμως πέρασαν το δρόμο και της όρμησαν. Άρχισαν να τη δαγκώνουν και η ίδια προσπάθησε να παραμείνει όρθια και να μην πέσει στο έδαφος, για να μη βρεθεί στο έλεός τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ