ΕΛΛΑΔΑ

Νύχτα «τρόμου» για ηλικωμένο ζευγάρι στην Ηλεία (pics)

Νύχτα «τρόμου» για ηλικωμένο ζευγάρι στην Ηλεία (pics)

Αντιμέτωποι με ληστές βρέθηκαν δύο ηλικιωμένοι στην Τοπική Κοινότητα Δουνεΐκων στην Ηλεία, το βράδυ της Πέμπτης. Έντρομοι άνοιξαν τα μάτια τους από τον ύπνο για να δουν μπροστά τους τρεις κουκουλοφόρους να τους σημαδεύουν με όπλα και να τους ζητούν χρήματα και τιμαλφή.

Οι δράστες μπήκαν ανενόχλητοι στο σπίτι του ζεύγους, παρά το γεγονός ότι το σπίτι τους βρίσκεται στον κεντρικό δρόμο του χωριού, και αφού έψαξαν όλο το σπίτι και δεν βρήκαν τίποτα ξύπνησαν με τον 75χρονο ιδιοκτήτη και την σύζυγό του.

Με την απειλή όπλων, σύμφωνα με το patrisnews.com, τους ακινητοποίησαν και τους απέσπασαν χρήματα και κοσμήματα.

Συγκεκριμένα οι δράστες πήραν 800 ευρώ, κοσμήματα αξίας περίπου 2000 ευρώ, ενώ αφαίρεσαν και τα κοσμήματα που η ιδιοκτήτρια φορούσε εκείνη την ώρα. Η ίδια σοκαρισμένη λιποθύμησε και οι δράστες της έδωσαν νερό για να την επαναφέρουν.

patra

(patrisnews.gr)

Όταν πήραν αυτά που ήθελαν διέφυγαν από την κεντρική είσοδο του σπιτιού με το αυτοκίνητο του 75χρονου.

Το ζευγάρι ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία τις πρώτες πρωινές ώρες βρήκε το όχημα εγκαταλελειμμένο σε αγροτική οδό κοντά στην εθνική οδό Πατρών-Πύργου.

Πιθανολογείται πως στην ληστεία συμμετείχε και τέταρτος δράστης, ο οποίος περίμενε τους συνεργούς του, με άλλο όχημα στην εθνική οδό, απ’ όπου και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ