ΕΛΛΑΔΑ

Γείτονας Παραολυμπιονίκη: Όλα έγιναν για μια γυναίκα (pics&vid)

Γείτονας Παραολυμπιονίκη: Όλα έγιναν για μια γυναίκα (pics&vid)

«Δεν ήθελα να τον σκοτώσω, δεν ξέρω πως θόλωσε το μυαλό μου, ήταν μια πράξη της στιγμής. Είχαμε έντονο καυγά και ακόμη δεν μπορώ να καταλάβω πως το έκανα». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια που είπε στους αστυνομικούς λίγη ώρα μετά την σύλληψή του για τη δολοφονία του ιδιοκτήτη ξενοδοχείου στον Πειραιά, ο γνωστός Παραολυμπιονίκης κολύμβησης, μέσα στο κατάστημα του στο Μοσχάτο.

Ρεπορτάζ: Μίνα Καραμήτρου, Λευτέρης Σουχάιμπ

Ο δράστης ομολόγησε και περιέγραψε στους αστυνομικούς πως έφτασε μέχρι το έγκλημα και επαναλάμβανε συνεχώς ότι ήταν μια παρόρμηση της στιγμής.

Οι αστυνομικοί βρήκαν στον τόπο του εγκλήματος και το όπλο, ένα πιστόλι 22 χιλιοστών, για το οποίο δεν υπήρχε νόμιμη άδεια, ενώ ο Παραολυμπιονίκης ισχυρίστηκε ότι δεν ήταν δικό του, αλλά ότι το άρπαξε από το θύμα την ώρα του καυγά.

Σύμφωνα με τις λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας το θύμα πήγε στο κατάστημα του δράστη και άρχισαν να διαπληκτίζονται με αφορμή μια δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια των παιδιών της πρώην συζύγου του θύματος και τωρινής συντρόφου του Παραολυμπιονίκη.

opap2

Μετά το έγκλημα ο δράστης άφησε αιμόφυρτο το θύμα στο κατάστημα, κατέβασε μάλιστα ακόμη και τα ρολά και επέστρεψε στο σπίτι του.

Τι αναφέρει γείτονας του δράστη για το περιστατικό

Ως «υπόδειγμα» περιγράφει τον Παραολυμπιονίκη που δολοφόνησε ιδιοκτήτη ξενοδοχείου σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στο Μοσχάτο, γείτονας και φίλος του. Ο ίδιος εξηγεί και τους πιθανούς λόγους που οδήγησαν στο τραγικό περιστατικό.

«Ήταν υπόδειγμα σε όλη την γειτονιά. Ευγενικότατος, με το χαμόγελο», αναφέρει στο CNN Greece ο εν λόγω κύριος μιλώντας για τον δράστη.

«Το πώς έφτασε σε αυτό το έγκλημα... ακούστηκε για μια γυναίκα», αποκαλύπτει ο γείτονας.

opap1

«Προσωπικές διαφορές δεν είχε με κανέναν», λέει ο ίδιος «εκτός απ’ ότι ακούστηκε ότι του πήρε την κοπέλα».

Περιγράφει το σκηνικό που αντίκρισε στον πρακτορείο με παραταγμένη την αστυνομία στον χώρο και εκφράζει τόσο το δικό του σοκ όσο και όλης της γειτονίας από τον φόνο.

«Δεν ξέρω τι έγινε. Ο Β. πώς έφτασε σε αυτό το πράγμα, όλοι αναρωτιόμαστε».

opap3
opap5

(Το σπίτι του δράστη)

opap6

ΔΗΜΟΦΙΛΗ