ΕΛΛΑΔΑ

25η Μαρτίου: Ιερείς έκαναν παρέλαση στην Σύρο (pics&vid)

25η Μαρτίου: Ιερείς έκαναν παρέλαση στην Σύρο (pics&vid)
Cyclades24.gr

Συγκινητικές στιγμές για τον Ελληνισμό και την εκκλησία εκτυλίχθηκαν το πρωί, ανήμερα της 25ης Μαρτίου, στην Ερμούπολη της Σύρου με δύο Ιερείς να δίνουν το σωστό παράδειγμα, παρελαύνοντας, γεμίζοντας Εθνική Υπερηφάνεια όλους του Έλληνες και κυρίως τους Συριανούς.

Πρωταγωνιστές αυτής της υπέροχης Πρωτοβουλίας, ο Αρχιμανδρίτης Νικόλαος Γαβαλάς και ο Ιεροδιάκονος Λουκάς Βασάλος. Νέοι και ιδιαίτερα αγαπητοί Ιερείς της Ιεράς Μητρόπολης Σύρου, οι οποίοι βρίσκονται δίπλα στην νεολαία αλλά και τους πιστούς, κερδίζοντας της εκτίμηση τους.

IEREIS 1

(Πηγή φωτογραφίας Cyclades24.gr)

Όπως αναφέρει το Cyclades24.gr, ο Αρχιμανδρίτης Νικόλαος Γαβαλάς κρατώντας από το χέρι δύο παιδιά του Κατηχητικού σχολείου της Ιεράς Μητρόπολης και ο Ιεροδιάκονος, ως σημαιοφόρος της Εσπερινού Γυμνασίου με τάξεις Λυκείου, καθώς η δίψα για μάθηση τον οδήγησε ξανά στα θρανία.

Η Ιερά Μητρόπολη έχει δείξει τα τελευταία χρόνια ότι δεν βρίσκεται κοντά στην νεολαία μόνο με λόγια αλλά και με πράξεις. Η φροντίδα είναι να λαμβάνουν τα σωστά μηνύματα οι νέοι μας, με τρόπο κατανοητό και ευχάριστο.

Σημειώνεται ότι οι δύο ιερείς απέσπασαν θερμό χειροκρότημα από τον κόσμο που παρακολούθησε την παρέλαση.

IEREIS 2

(Πηγή φωτογραφίας Cyclades24.gr)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ