ΕΛΛΑΔΑ

«Οργώνουν» την Ελλάδα για τον Σώρρα οι αστυνομικοί

«Οργώνουν» την Ελλάδα για τον Σώρρα οι αστυνομικοί

Σχεδόν ολόκληρη τη νότιο Ελλάδα έχουν «οργώσει» οι αστυνομικοί του Τμήματος Αναζητήσεων της Ασφάλειας Αττικής για να εντοπίσουν τον Αρτέμη Σώρρα.

Η ομάδα που ασχολείται αποκλειστικά με τον εντοπισμό του «κατ´ επάγγελμα δισεκατομμυριούχου» έχει ψάξει σε Κεφαλονιά, Ζάκυνθο, Πελοπόννησο, Διόνυσο Αττικής, στην περιοχή της Καλλιθέας, ενώ στη Νέα Σμύρνη έχουν ερευνήσει 5 διευθύνσεις σπιτιών που είχαν πληροφορίες ότι κρύβεται ο Σώρρας.

Στις περιοχές που αναφέραμε, υπάρχουν σπίτια συγγενών της οικογένειας Σώρρα, αλλά και σπίτια σκληροπυρηνικών στελεχών του κόμματός του. Οι έρευνες έγιναν όχι σε δηλωμένες διευθύνσεις, αλλά προέκυψαν μετά από πληροφορίες και εξακριβώσεις που έκαναν οι αστυνομικοί.

Άλλωστε από την πρώτη στιγμή οι Αρχές έβαλαν στο μικροσκόπιο στελέχη του δόγματος Σώρρα. Μάλιστα στέλεχος της ΕΛΑΣ υποστηρίζει ότι «δεν αποκλείεται να τον κρύβει ακόμα και κάποιο από τα άτομα που παίρνει μέρος στις διαδηλώσεις που γίνονται υπέρ του ή ακόμα και από αυτούς που παίρνουν μέρος στα διάφορα ενημερωτικά σποτ που είδαν τελευταία το φως της δημοσιότητας...» και συνεχίζει «... κάποια από τα κατώτερα στελέχη του κόμματος θα θεωρούσαν τιμή τους να κρύβουν τον πρόεδρο στο σπίτι τους, αφού ίσως να μην έχουν ξεκάθαρα στο μυαλό τους ότι ίσως κατηγορηθούν και οι ίδιοι για υπόθαλψη ....».

Πάντως οι Αρχές δεν αποκλείουν η σύζυγος του Σώρρα που επίσης έχει εξαφανιστεί και αναζητείται, να εμφανιστεί αυτοβούλως και να προσφύγει στη δικαιοσύνη καθώς έχει ένα ανήλικο παιδί κάτω από 10 ετών, ζητώντας να μετατραπεί η ποινή της και να αφεθεί ελεύθερη ώστε το παιδί να ζει με τον έναν από τους δυο γονείς του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ