ΕΛΛΑΔΑ

Αναρχικοί πέταξαν φυλλάδια έξω από το σπίτι της Ντόρας Μπακογιάννη (pics)

Αναρχικοί πέταξαν φυλλάδια έξω από το σπίτι της Ντόρας Μπακογιάννη (pics)

Με συνθήματα και πανό εμφανίστηκαν έξω από το σπίτι της Ντόρας Μπακογιάννη ομάδα αναρχικών και άρχισαν να πετούν φυλλάδια υπέρ των αδειών σε κρατούμενους και κυρίως τον Δημήτρη Κουφοντίνα της τρομοκρατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη. 

Μάλιστα, η ομάδα ανέβασε και κείμενο σε γνωστό site του αντιεξουσιαστικού χώρου αναφέροντας πως ζητούν άδειες χωρίς προϋποθέσεις και περιοριστικούς όρους.

filladia

Η παρέμβαση αυτή έγινε από τη Συνέλευση Αλληλεγγύης για τους "πολιτικούς κρατούμενους, τους φυλακισμένους και διωκόμενους αγωνιστές για το ζήτημα των αδειών στους πολιτικούς κρατούμενους".

filladia20

Μάλιστα, στην προκήρυξή τους έφτασαν στο σημείο οι αναρχικοί να κατηγορού8ν την Ντόρα Μπακογιάννη πως βρίσκεται πίσω από την ίδρυση ικαι δράση της ομάδας συγγενών θυμάτων της τρομοκρατίας "ΩΣ ΕΔΩ, η οποία στόχο έχει να υποσκάψει τα κοινωνικά ερείσματα των Ε.Ο. Η Ντόρα Μπακογιάννη. πρωτοστάτησε στον πόλεμο ενάντια στους μάρτυρες υπεράσπισης των μελών της 17Ν., η ίδια ήταν και παραμένει υπέρμαχος των φυλακών τύπου Γ’ ,καθώς και της αναστολής των όποιων ‘’δικαιωμάτων’’ έχουν κατακτήσει οι πολιτικοί κρατούμενοι".

Άμεση ήταν η αντίδραση της Ντόρας Μπακογιάννη η οποία χαρακτήρισε την ενέργεια προκλητική και ξεκαθάρισε πως κανένας νόμος Παρασκευόπουλος δεν θα βγάλει τον Δημήτρη Κουφοντίνα από τη φυλακή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ