ΕΛΛΑΔΑ

Μποτιλιάρισμα στην Ιόνια οδό από την επιστροφή των εκδρομέων (vid)

Μποτιλιάρισμα στην Ιόνια οδό από την επιστροφή των εκδρομέων (vid)
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ξεκίνησε η επιστροφή των εκδρομέων από την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά Ελλάδα, τη δυτική Πελοπόννησο και τα νησιά του Ιονίου, με αποτέλεσμα να καταγράφεται αυξημένη κίνηση αυτοκινήτων στις εθνικές οδούς Αντιρρίου - Ιωαννίνων, Πατρών - Κορίνθου και Πατρών - Πύργου. Ανάσχεση στην κυκλοφορία των οχημάτων, για περίπου έξι χιλιόμετρα καταγράφεται στην «Ιονία Οδό».

Ειδικότερα, λόγω της επιστροφής των εκδρομέων του Πάσχα, παρατηρείται, σύμφωνα με τη Αστυνομία, ανάσχεση στην κυκλοφορία στο ρεύμα από Ιωάννινα προς Αντίρριο και συγκεκριμένα από το 10ο χιλιόμετρο, στο ύψος της Γαβρολίμνης, έως το τέταρτο χιλιόμετρο στο τούνελ της Κλόκοβας .

Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί της Τροχαίας για να διευκολύνουν την κίνηση.

Στην εθνική οδό Πατρών - Κορίνθου, καταγράφεται αυξημένη κίνηση στο ρεύμα προς Αθήνα, χωρίς όμως να δημιουργούνται προβλήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει μία μικρή ανάσχεση της κυκλοφορίας κοντά στην διασταύρωση με την εθνική οδό Κορίνθου - Τρίπολης - Καλαμάτας.

Επίσης, αυξημένη κίνηση παρατηρείται και στην εθνική οδό Πατρών - Πύργου στο ρεύμα προς Πάτρα, αλλά η κυκλοφορία των αυτοκινήτων γίνεται ομαλά.

Η μαζική επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα έχει δημιουργήσει μποτιλιάρισμα στην Ιόνια οδό από την Ρίζα έως και το Ευηνοχώρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Nafpaktianews.gr την κατάσταση επιβάρυνε ένα τροχαίο που συνέβη λίγο πριν την έξοδο των τούνελ της Κλόκοβας ευτυχώς όμως μόνο με υλικές ζημιές.

Η Τροχαία σταδιακά κόβει την κυκλοφορία για να μην δημιουργείται μποτιλιάρισμα μέσα στις σήραγγες της Κλόκοβας . Σύμφωνα με οδηγούς αυτή την ώρα υπάρχει μεγάλη αναμονή.

Τέλος, ας σημειωθεί ότι η Τροχαία έχει λάβει μέτρα και στις τρεις εθνικές οδούς, ώστε να διευκολυνθεί η επιστροφή των εκδρομέων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ