ΕΛΛΑΔΑ

Αίγιο: Γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή έπειτα από φωτιά σε μονοκατοικία - Στο νοσοκομείο ένας πυροσβέστης

Αίγιο: Γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή έπειτα από φωτιά σε μονοκατοικία - Στο νοσοκομείο ένας πυροσβέστης
Φωτό αρχείου Eurokinissi-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Χωρίς τις αισθήσεις της απεγκλωβίστηκε μία γυναίκα μέσα από το σπίτι της στο Αίγιο, έπειτα από εκδήλωση πυρκαγιάς. Αμέσως μετά η γυναίκα διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της.

Ειδικότερα, λίγο μετά 4:00 το πρωί η Πυροσβεστική Υπηρεσία ειδοποιήθηκε για φωτιά που είχε εκδηλωθεί σε μονοκατοικία επί της οδού Ζωοδόχου Πηγής. Στο σημείο έσπευσαν οκτώ άνδρες με τρία οχήματα και άρχισαν αμέσως την κατάσβεση, ενώ παράλληλα ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό εγκλωβισμένων. Έπειτα από λίγο πυροσβέστες βρήκαν την γυναίκα, η οποία δεν είχε τις αισθήσεις της.

Στο μεταξύ, κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης της φωτιάς, αλλά και των ερευνών για τον εντοπισμό της γυναίκας, αντιμετώπισε αναπνευστικά προβλήματα ένας πυροσβέστης, ο οποίος διακομίστηκε στο νοσοκομείο Αιγίου, όπου και παραμένει.

Όσον αφορά τα αίτια του θανάτου της γυναίκας, αναμένεται το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, ενώ για τα αίτια που προκάλεσαν την φωτιά στο σπίτι έχει ξεκινήσει έρευνες το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ