ΕΛΛΑΔΑ

Το άσχημο παιχνίδι της μοίρας σε Στάθη Ψάλτη και Σωτήρη Μουστάκα (pics)

Το άσχημο παιχνίδι της μοίρας σε Στάθη Ψάλτη και Σωτήρη Μουστάκα (pics)
EUROKINISSI

Ο θάνατος του Στάθη Ψάλτη και του Σωτήρη Μουστάκα σηματοδότησαν το τέλος μιας εποχής. Οι δύο μεγάλοι Έλληνες κωμικοί που χαράξαν την δική τους πορεία στον σύγχρονο κινηματογράφο, έχουν κάτι ακόμα να τους ενώνει... ένα τραγικό παιχνίδι της μοίρας.

Ο Σωτήρης Μουστάκης πέθανε στις 4 Ιουνίου του 2007. Η τελευταία κινηματογραφική ταινία που έπαιξε ήταν η ταινία «Ελ Γκρέκο» του Γιάννη Σμαραγδή όπου υποδυόταν τον ζωγράφου Τιτσιάνο, δάσκαλο του Δομήνικου Θεοτοκόπουλου.

Δυστυχώς, ο Μουστάκας δεν πρόλαβε να δει την ταινία να βγαίνει στους κινηματογράφους καθώς έκανε πρεμιέρα στις 18 Οκτωβρίου 2007.

111111111

Ανάλογο παιχνίδι επιφύλασσε η μοίρα και για τον Στάθη Ψάλτη, που έχασε τη μάχη με τον καρκίνο, την Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017. Τελευταία κινηματογραφική ταινία που έπαιξε ήταν η ταινία «Νίκος Καζαντζάκης» του Γιάννη Σμαραγδή όπου υποδυόταν τον ηγούμενο της Μονής Σινά.

Όπως ο Σωτήρης Μουστάκας, έτσι και ο Στάθης Ψάλτης δεν πρόλαβε να δει την ταινία να βγαίνει στους κινηματογράφους καθώς αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το Νοέμβριο του 2017.

ΨΑΛΤΗΣ 2

(ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ