ΕΛΛΑΔΑ

Τη Δευτέρα θα απολογηθεί ο δράστης που πυροβολούσε με αεροβόλο στη Νέα Σμύρνη

Τη Δευτέρα θα απολογηθεί ο δράστης που πυροβολούσε με αεροβόλο στη Νέα Σμύρνη

Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα έλαβε ο δράστης που βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού του με αεροβόλο όπλο στη Νέα Σμύρνη και άρχισε να πυροβολεί περαστικούς, αλλά και μαθητές φροντιστηρίου της περιοχής.

Ο δράστης πέρασε το κατώφλι του ανακριτή το πρωί του Σαββάτου. Σύμφωνα με όσα είπε ο πατέρας του, ο άντρας αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, μετά την επιστροφή του από τον πόλεμο στη Συρία.

Το περιστατικό συνέβη νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής και όπως ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς μετά τη σύλληψή του, προέβη σε αυτή την ενέργεια γιατί ενοχλήθηκε, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά- από τη φασαρία που έκαναν οι μαθητές του φροντιστηρίου.

DRASTIS

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στο σημείο κατέφθασαν άμεσα αστυνομικοί του τοπικού αστυνομικού τμήματος, ζητώντας από τον άνδρα να βγει από το διαμέρισμά του. Εκείνος δεν άνοιγε στους αστυνομικούς, όμως με την βοήθεια του διαχειριστή της πολυκατοικίας οι άνδρες της αστυνομίας κατάφεραν να βρουν τα στοιχεία του πατέρα του, ο οποίος βοήθησε και έπεισε τελικά τον άνδρα να βγει από το διαμέρισμα.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, όμως λίγο αργότερα επέστρεψε στο σημείο, προκειμένου να είναι παρών στον έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο διαμέρισμά του.

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν ελαφρά τέσσερα παιδιά που μεταφέρθηκαν στον Ευαγγελισμό και αφού τους έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις επέστρεψαν σπίτι τους. Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, δεν προκύπτει ότι από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν μαθητές κι επισημαίνεται πως τα τέσσερα παιδιά πήγαν για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο.

Αυτό είναι το αεροβόλο όπλο που εντόπισαν οι αστυνομικοί μέσα στο διαμέρισμα του άνδρα.

aerovolo

ΔΗΜΟΦΙΛΗ