ΕΛΛΑΔΑ

Νέα βίντεο από τη δράση των ληστών των χρηματοκιβωτίων

Νέα βίντεο από τη δράση των ληστών των χρηματοκιβωτίων
CNN GREECE

Νέα βίντεο από την δράση των ληστών των χρηματοκιβωτίων βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Οι κάμερες ασφαλείας καταγράφουν τη δράση των ληστών σε 5 διαφορετικές επιθέσεις. Οι ίδιοι πάντως, φαίνεται να αδιαφορούν για την ύπαρξη καμερών.

ΔΙΟΔΙΑ: 1 Μαίου, 2017

Οι κάμερες ασφαλείας καταγράφουν την επίθεση των ληστών χρηματοκιβωτίων στο Μενίδι.

Η ώρα είναι περίπου 5 τα ξημερώματα της. Η ξανθιά υπάλληλος ανοίγει το παραθυράκι προκειμένου να εισπράξει το αντίτιμο των διοδίων. Αν’ αυτού όμως ένας κουκουλοφόρος εισβάλει από το παράθυρο και την αιφνιδιάζει.

Η υπάλληλος προσπαθεί να κλείσει το τζάμι, ακολουθεί όμως και ένας δεύτερος κουκουλοφόρος. Οι ληστές εισβάλουν από το παράθυρο και αρχίζουν να αδειάζουν ό,τι υπάρχει στο ταμείο. Τότε, ένας τρίτος ληστής, φορώντας επίσης κουκούλα, εισβάλει και αυτός και αρπάζει ό,τι βρει.

Και αυτό το βίντεο είναι από την επίθεση των ληστών των χρηματοκιβωτίων στη λεωφόρο Δημοκρατίας στο Μενίδι, τα ξημερώματα της Πρωτομαγιάς. Από αυτή την κάμερα ασφαλείας βλέπουμε ότι οι συμμορία μετρά περισσότερα από τα 3 μέλη που εισέβαλαν στα διόδια.

ΦΑΜΑΡ: 20 Απριλίου, 2017

Η ώρα είναι 05:36. Οι 5 δράστες, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, πηδούν τα κάγκελα και εισβάλουν στην αποθήκη της εταιρείας. Με την απειλή καραμπίνας ακινητοποιούν τον φύλακα και τον δένουν. Πηγαίνουν στο λογιστήριο απ΄ όπου σήκωσαν το χρηματοκιβώτιο, ενώ φεύγοντας παίρνουν και το αυτοκίνητό του.

PRO ELECTRO: 9 Ιανουαρίου 2017

Η ώρα είναι 2.20 τα ξημερώματα. Οι ληστές προσπαθούν με λοστούς να σπάσουν την πόρτα. Στη συνέχεια, βγάζουν έξω ένα χρηματοκιβώτιο. Το φορτώνουν στο αυτοκίνητο και εξαφανίζονται.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΑ: 4 Απριλίου 2017

Ωρα 2.18 τα ξημερώματα. Η ληστές φτάνουν στην Ολυμπιακή Ζυθοποιεία. Οι άνδρες εισβάλουν στο εργοστάσιο, ακινητοποιούν τον φύλακα και παίρνουν το χρηματοκιβώτιο.

SEPTONA: 7 Φεβρουαρίου 2017

Ωρα 3.50 πρωί. Οι ληστές πηδούν τα κάγκελα και εισβάλουν στο εργοστάσιο. Οι δράστες ακινητοποιούν τον 50χρονο φύλακα με κυνηγετικά όπλα, τον χτυπούν και του αποσπούν το κινητό τηλέφωνο. Στη συνέχεια παίρνουν το χρηματοκιβώτιο, που περιείχε χρηματικό ποσό και επιταγές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ