ΕΛΛΑΔΑ

Οργανωμένη επιχείρηση της αστυνομίας σε όλη την Ήπειρο

Οργανωμένη επιχείρηση της αστυνομίας σε όλη την Ήπειρο
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Εξαρθρώθηκε επταμελής εγκληματική οργάνωση, η οποία το τελευταίο διάστημα δρούσε σε περιοχές των νομών Πρέβεζας, Άρτας και Ιωαννίνων και τα μέλη της  φέρονται πως μετείχαν σε ληστεία, κλοπές και διαρρήξεις.

Ύστερα από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας με τη συνδρομή αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας και του Τμήματος Ασφαλείας Άρτας, χθες το πρωί στο Λούρο και την Πέτρα Πρέβεζας, καθώς και στη Φιλοθέη Άρτας συνελήφθησαν 7 μέλη της οργάνωσης, ηλικίας από 19 έως 34 ετών, όπως αναφέρεται στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Μέχρι στιγμής εξιχνιάσθηκαν, μία υπόθεση ληστείας σε βάρος γυναίκας, 9 διαρρήξεις και κλοπές σε σπίτια και καταστήματα, κλοπή και εμπρησμός αυτοκινήτου, καθώς και απόπειρας εκβίασης.

Στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος χρυσαφικών ως προϊόντα κλοπών, όπλα, οχήματα, καθώς και άλλα αντικείμενα που σχετίζονται με τη δράση της εγκληματικής οργάνωσης.

Πιο αναλυτικά, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η εγκληματική ομάδα ήταν δομημένη με τη μορφή οργάνωσης, «οικογενειακού χαρακτήρα», της οποίας τα μέλη, είχαν διακριτούς μεταξύ τους ρόλους.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στον εισαγγελία Πρωτοδικών Πρέβεζας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ