ΕΛΛΑΔΑ

Π. Ρήγας: Θα υπάρξει νομοθετική παρέμβαση για τους συμβασιούχους σε ΟΤΑ

Π. Ρήγας: Θα υπάρξει νομοθετική παρέμβαση για τους συμβασιούχους σε ΟΤΑ
EUROKINISSI/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Ρήγας διαβεβαιώσε τους απεργούς συμβασιούχους του Δήμου Κοζάνης που τον υποδέχτηκαν με πανό έξω από το Δημαρχείο Κοζάνης, ότι τις επόμενες μέρες θα υπάρξει νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης η οποία θα δώσει λύση στο πρόβλημα πληρωμής των παρατασιούχων εργαζομένων με συμβάσεις στους ΟΤΑ.

Ο Πάνος Ρήγας ανέφερε ότι η παρέμβαση στο θέμα των πληρωμών των συμβασιούχων έγινε από ορισμένους παρέδρους δηλώνοντας ότι «θέλω να πω ευθέως ότι ήταν στοχοποιημένη και εξυπηρετούσε πολιτικά συμφέροντα».

Μίλησε για σοβαρές παραλείψεις του παρελθόντος στο πρόβλημα των συμβασιούχων που παρότι καλύπτουν πάγιες κα διαρκείς ανάγκες οι προηγούμενες κυβερνήσεις δεν έδωσαν λύση στο πρόβλημα που συνεχίζεται έως τις μέρες μας. Ζήτησε κατανόηση και μικρή χρονική παράταση έως το κλείσιμο της αξιολόγησης, υποσχόμενος ότι η κυβέρνηση είναι στο πλευρό των συμβασιούχων και θα δώσε λύση στο πρόβλημα τους, όπως αναφέρεται στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Νωρίτερα ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε με εκπροσώπους των εργαζομένων στο Εργατικό κέντρο Κοζάνης και αυτή την ώρα συμμετέχει σε σύσκεψη και ενημέρωση με τον Δήμαρχο Κοζάνης Λευτέρη Ιωαννίδη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ