ΕΛΛΑΔΑ

Πανελλαδικές 2017: Καλή επιτυχία στους υποψήφιους εύχεται ο Γαβρόγλου

Πανελλαδικές 2017: Καλή επιτυχία στους υποψήφιους εύχεται ο Γαβρόγλου
ΑΠΕ-ΜΠΕ

«Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους των πανελλαδικών εξετάσεων» ευχήθηκε ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστας Γαβρόγλου, με την ευκαιρία της έναρξης των εξετάσεων σήμερα, Τρίτη 6 Ιουνίου. 

Ο υπουργός τονίζει ότι πρόκειται για έναν «σημαντικό, αλλά όχι καθοριστικό για τη ζωή τους αγώνα» και έναν «σταθμό στην πορεία της κατάκτησης της γνώσης» και καλεί να τον αντιμετωπίσουν με ψυχραιμία και ηρεμία.

«Όταν η διαδικασία αυτή ολοκληρωθεί, προτρέπω τους νέους μας να επιλέξουν τις σπουδές που πραγματικά θέλουν, γιατί για να πετύχεις στη ζωή πρέπει να κάνεις αυτό που αγαπάς. Ευθύνη της Πολιτείας είναι να δημιουργήσει προϋποθέσεις επαγγελματικής αποκατάστασης μέσα στο περιβάλλον της οικονομικής κρίσης. Και για αυτό εργαζόμαστε», αναφέρει στο μήνυμά του ο κ. Γαβρόγλου.

Τέλος, ο υπουργός διαβεβαιώνει τους υποψηφίους ότι το υπουργείο έχει διασφαλίσει το αδιάβλητο του συστήματος και στις φετινές εξετάσεις και εύχεται «καλή δύναμη στους εκπαιδευτικούς και στους υπαλλήλους των υπηρεσιών του Υπουργείου που συμβάλλουν στην επιτυχή διεξαγωγή των Πανελλαδικών Εξετάσεων».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ