ΕΛΛΑΔΑ

Η στιγμή που το ασθενοφόρο παρέλαβε τον 11χρονο Μάριο (vids)

Η στιγμή που το ασθενοφόρο παρέλαβε τον 11χρονο Μάριο (vids)
eurokinissi/ ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Η γιορτή για το τέλος της σχολικής χρονιάς στο Μενίδι μετατράπηκε σε τραγωδία όταν ο 11χρονος Μάριος έπεσε νεκρός από αδέσποτη σφαίρα. Το τοπικό blog menidiatis, δημοσιεύει βίντεο από τη γιορτή του σχολείου, κατά τη διάρκεια της οποίας το μικρό παιδί έπεσε νεκρό στο έδαφος.

Στο βίντεο, η σχολική γιορτή βρίσκεται εν εξελίξει και προαύλιος χώρος είναι γεμάτος μικρά παιδιά, χορεύουν και τραγουδούν ντυμένοι παλιάτσοι.

Στο δεύτερο βίντεο τα γέλια και οι χοροί έχουν σταματήσει. Η κάμερα καταγράφει το ασθενοφόρο που μπήκε στην αυλή του σχολείου προκειμένου να παραλάβει τον μικρό μαθητή. Το κακό έχει ήδη συμβεί.

Από το μικρόφωνο ακούγονται παραινέσεις. Καλούν γονείς και εκπαιδευτικούς να προφυλάξουν τα μικρά παιδιά που βρίσκονται ακόμη στη αυλή.

Αν αναλογιστεί κανείς πως οι αστυνομικοί εντόπισαν άλλη μία βολίδα στο προαύλιο του σχολείου και 4 ακόμα στους γύρω δρόμους, από τις συνολικά 7 βολίδες που εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, η σκέψη ότι θα μπορούσαμε να είχαμε θρηνήσει περισσότερα θύματα τρομάζει γονείς και δασκάλους.

4154191
4154197

πηγή φωτογραφιών: eurokinissi/ ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ