ΕΛΛΑΔΑ

Με δανεικά ήρθε στο ΚΑΤ ο άντρας που έχασε τη γυναίκα του στο σεισμό στη Μυτιλήνη (vid)

Με δανεικά ήρθε στο ΚΑΤ ο άντρας που έχασε τη γυναίκα του στο σεισμό στη Μυτιλήνη (vid)
EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΟΥΓΓΟΣ

O τρόπος που ταξίδεψε στην Αθήνα προκειμένου να νοσηλευθεί στο ΚΑΤ δείχνει την απίστευτη αδιαφορία του κράτους. Ο λόγος για τον Γιώργο Βαλήλη, τον σύζυγο της 45χρονης γυναίκας που έχασε τη ζωή της από τον σεισμό στη Μυτιλήνη. Ο ίδιος κατάφερε να βγει ζωντανός. Τραυματίστηκε όμως, και έφτασε μόνος στην Αθήνα προκειμένου να νοσηλευτεί στο ΚΑΤ.

«Εγκατάλειψη» καταγγέλλει ο κ. Βαληλής στον ANT1. «Κοιμόμουν στον επάνω όροφο και βρέθηκα στο ισόγειο», τόνισε περιγράφοντας τη σφοδρότητα του σεισμού. «Παλέψαμε με τον καρκίνο, τη χάσαμε από τον Εγκέλαδο», λέει για την αδικοχαμένη γυναίκα του.

Ο κ.Βαληλής έκανε γνωστό ότι αγόρασε το εισιτήριό του για να έρθει με το πλοίο της γραμμής στην Αθήνα για να εισαχθεί στο ΚΑΤ.

«Μου έδωσαν λεφτά όσοι με επισκέφθηκαν. Τόσο δύσκολο ήταν για το κράτος να μου δώσει ένα εισιτήριο, μια καμπίνα για να πάω; Υπήρχε κάποιος άλλος που να χτυπήθηκε τόσο από το σεισμό; Έχασα τη γυναίκα μου... Χτύπησα...», είναι η συγκλονιστική μαρτυρία του συζύγου της αδικοχαμένης γυναίκας.

«Με άφησαν μόνο μου...», συμπλήρωσε, τονίζοντας ότι όταν έφθασε στον Πειραιά, δεν υπήρχε ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ