ΕΛΛΑΔΑ

Εξωθούσαν 20χρονες στην πορνεία μέσα στο δάσος για 10 ευρώ

Εξωθούσαν 20χρονες στην πορνεία μέσα στο δάσος για 10 ευρώ
REUTERS

Σε υπαίθριο χώρο στο δάσος της Στροφυλιάς εξωθούσαν δυο 20χρονες στην πορνεία, ένας 42χρονος και ένας 23χρονος, οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς του τμήματος Βουπρασίας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, έπειτα από αξιοποίηση στοιχείων που είχαν οι αστυνομικοί, συνέλαβαν επ΄ αυτοφώρω χθες το βράδυ, στο δάσος της Στροφυλιάς, στη Μανωλάδα Ηλείας, τον 42χρονο και τον 23χρονο, οι οποίοι είναι υπήκοοι Βουλγαρίας, να εξωθούν στην πορνεία και να εκδίδουν τις δύο 20χρονες ομοεθνείς τους, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, από τις έρευνες που έγιναν για την υπόθεση προέκυψε ότι οι δύο συλληφθέντες, μετέφεραν, σχεδόν καθημερινά, τις γυναίκες με αυτοκίνητο, στο δάσος της Στροφυλιάς και στο γειτονικό Κουνουπέλι, όπου συνευρίσκονταν με αλλοδαπούς, έναντι του χρηματικού ποσού των δέκα ευρώ.

Επιπλέον, ο 42χρονος μετέφερε τους «υποψήφιους πελάτες» με αυτοκίνητο από την πλατεία της Νέας Μανωλάδας στην προαναφερόμενες περιοχές, όπου ο 23χρονος εισέπραττε τα χρήματα και επιτηρούσε τον χώρο.

Επίσης, όπως προέκυψε από τις έρευνες της Αστυνομίας, ο 42χρονος είχε μεταφέρει πριν από περίπου δύο μήνες τις δύο 20χρονες από την Βουλγαρία στην Ελλάδα, ενώ μαζί με τον 23χρονο, τους είχαν αφαιρέσει τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ