ΕΛΛΑΔΑ

ΚΕΔΕ: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση καταθέτει πρόταση για την ανάπτυξη

ΚΕΔΕ: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση καταθέτει πρόταση για την ανάπτυξη
EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΟΛΗΣ

Ισχυρό μήνυμα αυτοπεποίθησης και ελπίδας πως η Τοπική Αυτοδιοίκηση μπορεί να συμβάλλει ουσιαστικά στην αναπτυξιακή αναγέννηση της χώρας, έστειλε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και του ΙΣΑ Γ. Πατούλης ανοίγοντας την καλλιτεχνική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε  στη Στοά Καλατράβα στο ΟΑΚΑ σηματοδοτώντας την έναρξη του οδοιπορικού για την καθιέρωση του Αμαρουσίου ως Παγκόσμιος Προορισμός Τουρισμού Υγείας, Αθλητισμού και Επιχειρείν.

Ο Γιώργος Πατούλης δήλωσε πως «Η Τοπική Αυτοδιοίκηση ενεργοποιείται δυναμικά και καταθέτει τη δική της πρόταση εξωστρέφειας και αναπτυξιακής αναγέννησης της χώρας»

Πλήθος κόσμου στην καλλιτεχνική εκδήλωση στο ΟΑΚΑ για την καθιέρωση της πόλης του Αμαρουσίου ως Παγκόσμιου Προορισμού Τουρισμού Υγείας- Αθλητισμού- Πολιτισμού και Επιχειρείν.- Έναρξη των δραστηριοτήτων του Ομίλου για την Unesco Βορείων Προαστίων

Στην εκδήλωση που τελούσε υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ και του ΙΣΑ έγινε και η επίσημη έναρξη των δραστηριοτήτων του Ομίλου για την Unesco Βορείων Προαστίων.

Επικεφαλής του Ομίλου για την Unesco Β.Προαστίων Αττικής, είναι η Δημοτική Σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης κα Μαρίνα Πατούλη –Σταυράκη
Εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και των κομμάτων στην εκδήλωση.

Την Κυβέρνηση εκπροσώπησαν στην εκδήλωση ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Π.Κουρουμπλής και ο Γενικός Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης Γ. Τζιάλλας. Παρέστησαν επίσης ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Β.Λεβέντης, ο βουλευτής Δωδεκανήσου ΝΔ Εμ. Κόνσολας, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της ΝΔ, η εκπρόσωπος της επικεφαλής της ΔΗΣΥ Φ. Γεννηματά, Θ.Θωμοπούλου, οι βουλευτές της ΝΔ Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου, Σ.Βούλτεψη, Θ.Μπούρας, Γ. Καράς , οι πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Σ. Καρχιμάκης, Μ. Αποστολάκη, ο εκπρόσωπος του Μακαριοτάτου Αρχιεπισκόπου κ.κ. Ιερωνύμου και Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού κ.κ. Κυρίλλου πατέρας Χ. Μαρούδας, πάτερ Νικόλαος Αγ. Αθανασίου Πολυδρόσου, οι Δήμαρχοι Κηφισιάς Γεώργιος Θωμάκος , Αίγινας Δημήτριος Μούρτζης , Μεγαρέων Γρηγόριος Σταμούλης , ο Κων/νος Γενάδης Εκπρόσωπος Δημάρχου Περιστερίου, ο Αλέξανδρος Πυργιώτης Εκπρόσωπος Δημάρχου Παλλήνης, ο Π. Μπουρούτας Εκπρόσωπος Δημάρχου Δελφών, ο Φώτης Τσελέπης, Διοικητής Τμήματος Ασφαλείας Αμαρουσίου, η Αικατερίνη Τζιτζικώστα Πρόεδρος Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, η Μαίρη Ζηλεμένου Πρόεδρος Εθνικού Συμβουλίου Ελλάδος Ομίλων και Κέντρων UNESCO, η Μαρία Γιαννίρη, Πρόεδρος Παν/νιας Οργάνωσης Γυναικών «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ», ο Κων/νος Μόσχος, Εκπρ. Διοίκησης Ιατρικού Κέντρου Αθηνών Δ/ντής Ανάπτυξης, ο Δρ Κων/νος Πάντος, Επιστημονικός Δ/ντης ΓΕΝΕΣΙΣ ΑΘΗΝΩΝ, οι πολιτευτές ΝΔ οι κ.κ. Γιάννης Καλλιάνος, Μαριάνθη Καφετζή, Σωτήρης Ησαΐας, Ιωάννα Γκελεστάθη, Ζωή Ράπτη, η Φωτεινή Βρύνα Περιφερειακός Σύμβουλος, ο Πρόεδρος του ομίλου ΙΑΣΩ Γ.Σταματίου, και πλήθος κόσμου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ