ΕΛΛΑΔΑ

Τρίκαλα: Ήρθε το delivery... πιστοποιητικών

Τρίκαλα: Ήρθε το delivery... πιστοποιητικών
EUROKINISSI-ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ

Μέχρι τώρα γνωρίζουμε το delivery φαγητών, από πιτσαρίες, σουβλατζίδικα και καφετέριες. Όμως, στο δήμο Τρικκαίων ξεκίνησε και το delivery... πιστοποιητικών με παράδοση των εγγράφων στα σπίτια, ή στο χώρο εργασίας των κατοίκων από τη δημοτική αρχή!

Ήδη, άρχισε η υποβολή των πρώτων αιτήσεων και η λογική του νέου εγχειρήματος, όπως αναφέρεται από το δήμο Τρικκαίων, είναι πολύ απλή: με τηλεφώνημα, αποστολή e-mail ή φαξ, ένας δημοτικός υπάλληλος σου φέρνει το πιστοποιητικό που χρειάζεσαι, στο σπίτι, ή ακόμα και στο γραφείο.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Τρικκαίων, Δημήτρη Παπαστεργίου, η δημοτική αρχή οφείλει να δημιουργήσει άμεσες λύσεις, «να μπουν στα παπούτσια του κάθε πολίτη» - όπως αναφέρει χαρακτηριστικά - και να βρεθούν λύσεις για να τον εξυπηρετήσουν και να απαντήσουν στα πραγματικά προβλήματα των δημοτών.

Με το παραπάνω σκεπτικό ο Δήμος Τρικκαίων υλοποιεί την πρωτοποριακή παράδοση πιστοποιητικών κατ' οίκον (ή στον χώρο εργασίας), ενώ η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή και παρέχεται δωρεάν, όπως επισημαίνεται από το Δήμο Τρικκαίων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ