Στην Ολλανδία εντοπίστηκε η σορός 35χρονου Αγρινιώτη που αγνοείτο
Πηγή: agrinionews.gr

Στο χειρότερο σενάριο κατέληξε η αναζήτηση για τον εντοπισμό του 35χρονου Ευάγγελου Πρώιμου από το Αγρίνιο, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από τις αρχές Μαρτίου και ενώ βρισκόταν στην Ολλανδία για επαγγελματικούς λόγους.

Διαβάστε επίσης

Άμεση ήταν η κινητοποίηση των συγγενών του, ενώ για τον εντοπισμό του είχε στηθεί επιχείρηση από την Ιντερπόλ και την πρεσβεία. Ωστόσο, όπως γράφει το agrinionews.gr, τον περασμένο μήνα οι ολλανδικές αρχές κάλεσαν οικείους του στο Άμστερνταμ για να γίνει διαδικασία ταυτοποίησης με τη σορό νεαρού -αγνώστων μέχρι τότε στοιχείων- για την οποία υπήρχαν ενδείξεις πως ανήκε στον αγνοούμενο Αγρινιώτη.

Πριν από τρεις ημέρες έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα σύμφωνα με τα οποία ταυτοποιήθηκε η σορός και επρόκειτο για τον 35χρονο Βαγγέλη, σβήνοντας και την τελευταία ελπίδα των δικών του ανθρώπων.

Η σορός του θα μεταφερθεί στην Ελλάδα την Παρασκευή με πτήση από την Ολλανδία. Η κηδεία θα γίνει στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Αγρινίου.

Ωστόσο παραμένουν ερωτηματικά για τα αίτια θανάτου καθώς η νεκροψία-νεκροτομή κατέδειξε πως προκλήθηκε από πτώση. Τα αίτια της πτώσης ωστόσο δεν έχουν ξεκαθαρίσει και αποτελούν αντικείμενο της αστυνομικής έρευνας.


Διαβάστε επίσης

Αγρίνιο: Αγωνία για την εξαφάνιση 41χρονου

Ραγδαίες εξελίξεις στην εξαφάνιση του 23χρονου στρατιώτη: Ποιο είναι το «πρόσωπο-κλειδί»

Πανευρωπαϊκές πιέσεις ώστε να ανοίξουν οι «κλειστές πόρτες» του Eurogroup

Ανατροπή στην εξαφάνιση του 23χρονου φαντάρου-Τι αποκαλύπτει ο πατέρας του