ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθησαν ληστές που χτυπούσαν τα θύματά τους και τους ξάφριζαν

Συνελήφθησαν ληστές που χτυπούσαν τα θύματά τους και τους ξάφριζαν
EUROKINISSI

Υπόθεση ληστείας σε βάρος 23χρονου αλλοδαπού, εξιχνιάστηκε στο Ηράκλειο και η αστυνομία συνέλαβε τρία άτομα εκ των οποίων οι δύο αλλοδαποί τόσο για τη ληστεία όσο και για αδικήματα που αφορούν διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και πρόκλησης σωματικών βλαβών.

Επτακόσια γραμμάρια κάνναβης κατασχέθηκαν από τους συλληφθέντες ηλικίας από 21 έως 25 ετών οι οποίοι χθες τα ξημερώματα επέβαιναν σε δίκυκλη μοτοσυκλέτα και προκάλεσαν σωματικές βλάβες σε 27χρονο Έλληνα. Στην ίδια περιοχή οι δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας με τη χρήση βίας αφαίρεσαν από 23χρονο αλλοδαπό υπήκοο Ολλανδίας, χρήματα, κόσμημα και κινητό τηλέφωνο.

Η έρευνα των αστυνομικών οδήγησε στη σύλληψη των τριών ανδρών και σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 21χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επτά αυτοσχέδιες συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 689,4 γραμμάρια κάνναβης, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και ένα κινητό τηλέφωνο.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ