ΕΛΛΑΔΑ

Υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Γεωργία

Υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Γεωργία
EUROKINISSI/ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ/ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στη Γεωργία ο 56χρονος Λαμιώτης δικηγόρος Δημήτρης Σταματόπουλος κατά τη διάρκεια των διακοπών του.

Το δυστύχημα έγινε τη Δευτέρα και είναι αδιευκρίνιστες συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε την ζωή του. Η κόρη του και οι φίλοι του που επέβαιναν στο αυτοκίνητο τραυματιστήκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της περιοχής, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο θάνατος του Δημήτρη Σταματόπουλο έχει βυθίσει στο πένθος τον δικηγορικό κόσμο της περιοχής, αλλά και ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας της Λαμίας. Ο ίδιος αγαπούσε την ορειβασία και ήταν μεταξύ των πρωτοπόρων του οικολογικού κινήματος στην περιοχής. Μεγάλη του αγάπη τα ταξίδια στο εξωτερικό.

Ο Δημήτρης Σταματόπουλος ήταν υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του 2009 στην Φθιώτιδα και επίσης υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στις τελευταίες περιφερειακές εκλογές (2014) με το συνδυασμό του Βαγγέλη Αποστόλου «Στερεά σε Νέα Τροχιά».

Μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Λαμίας έως σήμερα ενώ από το 1996 έως 2002 υπήρξε μέλος διαφόρων οικολογικών οργανώσεων. Μετά το 2001 μέλος του συντονιστικού οργάνου του «Ελληνικού Κοινωνικού Φόρουμ» στην Λαμία, τ. Γεν. Γραμματέας της Δικαστικής Επιτροπής της Ε.Ο.Χ.- τ. πρόεδρος και μέλος του ΔΣ του Ελλ. Ορειβατικού Συλλόγου Λαμίας και του «Ομίλου Φίλων Δάσους Λαμίας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ