ΕΛΛΑΔΑ

Συλλήψεις σε ίντερνετ καφέ στην Καλαμάτα για παράνομο τζόγο

Συλλήψεις σε ίντερνετ καφέ στην Καλαμάτα για παράνομο τζόγο
Εurokinissi/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Έφοδο σε ίντερνετ καφέ στην Καλαμάτα, όπου παιζόταν παράνομος τζόγος, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας από την αστυνομία και συνελήφθησαν τρία άτομα, ενώ κατασχέθηκαν τα πειστήρια της παρανομίας.

Η επιχείρηση έγινε μετά από πληροφορίες και έρευνα της Ασφάλειας Καλαμάτας, στο πλαίσιο των ελέγχων που πραγματοποιεί η ΕΛΑΣ για την καταπολέμηση του παράνομου τζόγου.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν μέσα στο κατάστημα τον 43χρονο Αλβανό ιδιοκτήτη και ακόμη δύο άτομα που έπαιζαν «φρουτάκια» σε δύο υπολογιστές. Πρόκειται για ένα 55χρονο Έλληνα και έναν 51χρονο από την ΠΓΔΜ, σύμφωνα με το Αθηναϊκό πρακτορείο.

Όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος είχε εγκαταστήσει και λειτουργούσε δύο ηλεκτρονικούς υπολογιστές με το παράνομο τυχερό παιχνίδι «φρουτάκια», στο οποίο είχαν αδυναμία οι δύο παίκτες, που συνελήφθησαν μαζί του.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου κατασχέθηκαν οι δύο ηλεκτρονικοί υπολογιστές, καθώς και μικρό χρηματικό ποσό, ως προερχόμενο από αξιόποινες πράξεις.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η έρευνα της αστυνομίας για την πάταξη του παράνομου τζόγου συνεχίζεται.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ