ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Χωρίς προβλήματα το τελευταίο κύμα εξόδου για το Δεκαπενταύγουστο

Θεσσαλονίκη: Χωρίς προβλήματα το τελευταίο κύμα εξόδου για το Δεκαπενταύγουστο
EUROKINISSI

Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η έξοδος και των τελευταίων εκδρομέων του Δεκαπενταύγουστου από τη Θεσσαλονίκη

Πυκνή -αλλά όχι τόσο αυξημένη όσο το πρωί- παρέμενε η κίνηση στη Μουδανίων, με τους Θεσσαλονικείς να οδεύουν προς τις παραλίες της Χαλκιδικής και τις εξοχικές τους κατοικίες, ενώ ίδια ήταν η εικόνα και στην εθνική οδό προς Αθήνα.

Πάντως, η κυκλοφορία των οχημάτων έχει αρχίσει σταδιακά να "αραιώνει", καθώς ο μεγαλύτερος όγκος των εκδρομέων έχει ήδη αναχωρήσει. Στις 4μ.μ, στα διόδια των Μαλγάρων επί της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Αθηνών, λειτουργούσαν πέντε ταμεία στο ρεύμα της εξόδου προς Αθήνα, ενώ πριν από τις 2μ.μ είχαν επιτραπεί και ελεύθερες διελεύσεις οχημάτων, προκειμένου να μειωθούν οι ουρές και οι καθυστερήσεις.

Σε επιφυλακή βρίσκεται η τροχαία, που έχει εκπονήσει ειδικό σχεδιασμό και λαμβάνει αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης, για την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας.

Μάλιστα, αποδίδοντας ιδιαίτερη σημασία στην οδική ασφάλεια, η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης διανέμει σήμερα σε οδηγούς οχημάτων ειδικά ενημερωτικά φυλλάδια που περιέχουν χρήσιμες συμβουλές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ