ΕΛΛΑΔΑ

Ροδόπη: Σύλληψη 20χρονου για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Ροδόπη: Σύλληψη 20χρονου για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Συνελήφθη σε χωριό της Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, 20χρονος κατόπιν εντάλματος σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, συμπλοκή και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Για την ίδια υπόθεση είχαν συλληφθεί στις 22 και 23 Αυγούστου στο νομό Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής και του Αστυνομικού Τμήματος Αρριανών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, τέσσερα άτομα (δύο άντρες ηλικίας 48 και 43 και δύο γυναίκες και 45, 26 ετών) κατηγορούμενοι κατά περίπτωση, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη, βαριά σωματική βλάβη, συμπλοκή και παράβαση του νόμου περί όπλων

Ειδικότερα, στις 22 Αυγούστου, σε χωριό της Ροδόπης, οι δράστες συνεπλάκησαν με τέσσερα άτομα (δύο άντρες ηλικίας 51 και 23 και δύο γυναίκες 45 και 19 ετών), λόγω προηγούμενων διαφορών της οικογένειας του 48χρονου δράστη με την οικογένεια του 51χρονου αδερφού του.

Κατά τη διάρκεια του συμβάντος ο 48χρονος τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο τον 51χρονο αδελφό του στη θωρακική χώρα και τον τράχηλο και ο 20χρονος δράστης τραυμάτισε με μαχαίρι τον 23χρονο στην πλάτη. Επίσης, η 26χρονη δράστιδα με αιχμηρό αντικείμενο τραυμάτισε τις δύο γυναίκες, ηλικίας 45 και 19 ετών, ενώ στη συμπλοκή επενέβησαν ο 43χρονος και η 45χρονη, χτυπώντας με τα χέρια τους παθόντες.

Μετά την καταγγελία του συμβάντος, οι αστυνομικοί πρόεβησαν άμεσα σε αναζητήσεις στην περιοχή, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη των τεσσάρων δραστών.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής, όπου η 45χρονη παρέμεινε για νοσηλεία, η 19χρονη αποχώρησε μετά την παροχή πρώτων βοηθειών, ενώ ο 51χρονος και ο 23χρονος διακομίστηκαν στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ