ΕΛΛΑΔΑ

Νέα επεισοδιακή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμίας (pics&vid)

Νέα επεισοδιακή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμίας (pics&vid)
Φωτογραφία Αρχείου EUROKINISSI

Μέσα σε κλίμα ιδιαίτερης έντασης συνεδρίασε για ακόμη μία φορά το Δημοτικό Συμβούλιο Λαμιέων και χρειάστηκε η παρέμβαση των ψυχραιμότερων για να αποφευχθούν οι σκηνές βίας. Η ένταση είναι συνέχεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν την Παρασκευή

«Η τραγική διήμερη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Λαμίας, τα αδιέξοδα που δημιουργούνται στην διαχείριση των απορριμμάτων», ήταν το θέμα της συνεδρίασης που δημιούργησε την ένταση μεταξύ των συμμετεχόντων.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, κατά την διάρκεια ψηφοφορίας για το θέμα, ξέσπασε αντιπαράθεση μεταξύ πλειοψηφίας και της μειοψηφίας και μάλιστα υπήρξε και κατάθεση προτάσεως μομφής κατά του προέδρου, Ζάχου Χαλβαντζή.

Η συνεδρίαση διακόπηκε και ύστερα από περίπου 20 λεπτά τα πνεύματα ηρέμησαν. Στη συνέχεια των συνομιλιών για το θέμα, που τελικώς καταψηφίστηκε, υπήρξαν έντονες αποδοκιμασίες από τους απολυμένους συμβασιούχους και εκπροσώπους των εργαζομένων του Δήμου αλλά και της ΠΟΕ - ΟΤΑ.

Οι αποδοκιμασίες συνεχίστηκαν, με τους συμβασιούχους να φωνάζουν συνθήματα κατά της Δημοτικής Αρχής έξω από το Δημαρχείο.

lamia

lamia1
lamia2
lamia3
lamia4

ΔΗΜΟΦΙΛΗ