ΕΛΛΑΔΑ

Αναβιώνουν οι αγώνες ταχύτητας αυτοκινήτου σε Τατόι και Ρόδο

Αναβιώνουν οι αγώνες ταχύτητας αυτοκινήτου σε Τατόι και Ρόδο

Η αναβίωση και διεξαγωγή των αγώνων ταχύτητας αυτοκινήτου του Ελληνικού Πρωταθλήματος βρέθηκε στο επίκεντρο της συνέντευξης Τύπου που διοργάνωσαν το Σωματείο «Διέλπις Περί Αγώνων» και η Startline.

Όπως ανακοινώθηκε από τους διοργανωτές, με την αρωγή του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και του Δήμου Ρόδου πραγματοποιούνται δύο Αγώνες: στις 8 Οκτωβρίου στο αεροδρόμιο του Τατοίου και στις 29 Οκτωβρίου στο αεροδρόμιο Μαριτσών της Ρόδου.

Ο Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η πραγματοποίηση του Αγώνα στην Ρόδο θα συμβάλλει τόσο στην περαιτέρω αναβάθμιση της ποιότητας του Τουρισμού στο νησί όσο και στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

Μιλώντας στην εκδήλωση ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών Δρ Βασίλης Αποστολόπουλος αναφέρθηκε στην ιατρική υποστήριξη του Ομίλου για την πραγματοποίηση των αγώνων ταχύτητας αυτοκινήτου του Ελληνικού Πρωταθλήματος στη Ρόδο και στο Τατόι.

Αναφέρθηκε στις προσπάθειες που έγιναν για να αναβιώσουν οι Αγώνες και επισήμανε ότι είναι σημαντικό να προβάλλονται πρωτοβουλίες με όραμα που παράγουν τελικά αποτελέσματα.

Επισήμανε γενικότερα ότι η επιχειρηματικότητα είναι η λέξη κλειδί για το επόμενο χρονικό διάστημα στην χώρα μας. Η επιχειρηματικότητα είναι ο μοναδικός πυλώνας με τον οποίο η χώρα μπορεί να πάει στην πολυπόθητη ανάπτυξη, τόνισε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με την υποστήριξη στους Αγώνες ο κ.Αποστολόπουλος επισήμανε ότι η στήριξη του Ομίλου του Ιατρικού Αθηνών σε αθλητικές διοργανώσεις είναι διαχρονική σε όλα τα μεγάλα γεγονότα και τόνισε ότι η υποστήριξη θα συνεχιστεί μέχρι την πραγματοποίηση Αγώνων της Φόρμουλα 1.

Από το Διέλπις μίλησε ο Θανάσης Παπαθεοδώρου που εξέφρασε την ικανοποίηση του για το αποτέλεσμα των προσπαθειών αναβίωσης των Αγώνων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ