ΕΛΛΑΔΑ

Δεν υποχωρούν οι εργαζόμενοι στα μεταλλεία, παρά τις δεσμεύσεις Σταθάκη (vids)

Δεν υποχωρούν οι εργαζόμενοι στα μεταλλεία, παρά τις δεσμεύσεις Σταθάκη (vids)
CNN Greece

Αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους μέχρι να ικανοποιηθούν πλήρως τα αιτήματά τους είναι οι εργαζόμενοι στα μεταλλεία, δηλώνοντας εν μέρει ικανοποιημένοι από την απόφαση του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας για την εκχώρηση τριών αδειών για την ολοκλήρωση της αδειοδότησης της Ολυμπιάδας.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος των εργαζομένων στις υπόγειες στοές των μεταλλείων της Κασσάνδρας, μετά τη συνάντηση της αντιπροσωπείας τους με τον υπουργό, η απόφαση για την έκδοση των τριών αδειών δεν τους καλύπτει ακόμη.

«Εν μέρει η απόφαση μας διασφαλίζει την συνέχιση της δουλειάς, αλλά υπάρχει η εκκρεμότητα και των υπόλοιπων αδειών. Εμείς παραμένουμε εδώ για να πάρουμε τις άδειες. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας. Δεν έχουμε δικαιωθεί πλήρως. Θα περιμένουμε να δικαιωθούμε τις επόμενες ημέρες, αλλιώς θα κλιμακώσουμε τον αγώνα μας με ό,τι αυτό συνεπάγεται», τόνισε, σημειώνοντας πως τις επόμενες ημέρες πρόκειται να έχουν συνάντηση και με τη διοίκηση της εταιρείας προκειμένου να ενημερωθούν για τις προθέσεις της.

«Εμείς δεν θα πάψουμε να διεκδικούμε τη δουλειά μας και να ζητούμε το αυτονόητο: δουλειά και μόνο δουλειά», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των εργαζομένων στις στοές των μεταλλείων της Κασσάνδρας, που από το πρωί βρίσκονται έξω από το υπουργείο Αναπτυξης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ