ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Ετοιμάστηκαν 100.000 γεύματα για τα παιδιά της Αφρικής (pics)

Θεσσαλονίκη: Ετοιμάστηκαν 100.000 γεύματα για τα παιδιά της Αφρικής (pics)
ΑΠΕ-ΜΠΕ/Πωλ Βιττωρούλης

Εκατό χιλιάδες γεύματα που θα σταλούν σε παιδιά στην Αφρική, ετοιμάστηκαν σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής, στη Θεσσαλονίκη.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον φιλανθρωπικό οργανισμό «Forever Giving» και τον οργανισμό «Rise Against Hunger» που ένωσαν τις δυνάμεις τους για να καταφέρουν να συσκευάσουν σε λίγες ώρες, 100.000 γεύματα. Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, περίπου 500 άτομα από Ελλάδα, Βουλγαρία, Αλβανία και Κύπρο, εργαζόμενοι της εταιρίας, ήρθαν σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης και έφτιαξαν μέσα σε λίγες ώρες, τα γεύματα που αποτελούνταν από ρύζι, σόγια και λαχανικά.

IMG 0852

«Οι πρώτες ύλες είναι προσφορά της "Forever Living Products" και όλες οι συσκευασίες θα αποσταλούν, μέσω του οργανισμού "Rise Against Hunger", σε σχολεία της Ζιμπάμπουε για τις ανάγκες παιδιών ηλικίας από 5 έως 17 ετών.

IMG 0881

«Με αυτό τον τρόπο, τα γεύματα θα αποτελέσουν κίνητρο στα παιδιά ώστε εκτός από ένα θρεπτικό φαγητό, να λάβουν και την απαραίτητη μόρφωση για ένα καλύτερο μέλλον» αναφέρει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Πωλ Βιττωρούλης, γενικός διευθυντής της εταιρείας για την Ελλάδα και την Κύπρο και βετεράνος πολεμικός ανταποκριτής.

IMG 0886

«Βέβαια, για να εξαλειφθεί η πείνα, πρέπει να σταματήσουν οι πόλεμοι και αυτό το ξέρω καλά» λέει ο κ. Βιττωρούλης.

(Φωτογραφίες: ΑΠΕ-ΜΠΕ/Πωλ Βιττωρούλης)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ