ΕΛΛΑΔΑ

Καστοριά: Η «περιπέτεια» ενός άνδρα και του σκύλου όταν ήρθαν... αντιμέτωποι με αρκούδες (vid)

Καστοριά: Η «περιπέτεια» ενός άνδρα και του σκύλου όταν ήρθαν... αντιμέτωποι με αρκούδες (vid)
EUROKINISSI/ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ/Φωτογραφία αρχείου

Μάρτυρας ενός τρομακτικού περιστατικού έγινε ένας άνδρας στην Καστοριά την ώρα που είχε βγάλει το σκύλο του βόλτα, καθώς ξαφνικά είδε να κατευθύνονται προς το μέρος του δύο αρκούδες.

Το περιστατικό έγινε τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017, όταν ο άνδρας πήγε για περίπατο με τον σκύλο του στην περιοχή Πέτρα Καστοριάς. Όπως φαίνεται και στο βίντεο... εκεί ήρθε αντιμέτωπος με ένα σπάνιο θέαμα. Δύο αρκούδες, όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία του έτρεξαν και βρέθηκαν αρκετά κοντά του.

Εκείνος έντρομος φώναζε τον σκύλο του προκειμένου να φύγουν, ώστε τα πράγματα να μην γίνουν χειρότερα...

«Ακόμα ακούω τα βήματά τους να πλησιάζουν γοργά στο μέρος μου. Αν δεν είχα τον σκύλο δεν θα φοβόμουν τόσο για το τι μπορεί να γίνει.... Ευτυχώς μόλις με είδε άλλαξε πορεία. Αν συνέχιζε κατά επάνω μου την είχα βαμμένη. Ο σκύλος κοκάλωσε 10 μέτρα από τις αρκούδες και άρχισε μετά να τρέχει από πίσω τους. Τον έχασα για 15 λεπτά μέχρι που επέστρεψε τρεμάμενος και την ουρά κάτω από τα σκέλια του. Ούτε μπισκοτάκι δεν ήθελε να φάει και τράβηξε προς το αυτοκίνητο. Λίγες φορές έχω νιώσει τέτοια ένταση στην ζωή μου», είπε σύμφωνα με το kozanilife.gr, ο άνδρας περιγράφοντας το περιστατικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συμβάν έγινε μόλις 3 χιλιόμετρα από την πόλη της Καστοριάς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ