ΚΟΣΜΟΣ

Πρώτες Εντυπώσεις: Εννιά κυρίες & ένας κύριος στη σύνοδο του ΝΑΤΟ

Πρώτες Εντυπώσεις: Εννιά κυρίες & ένας κύριος στη σύνοδο του ΝΑΤΟ

Στο καθιερωμένο πορτρέτο των Πρώτων Κυριών στην πρόσφατη Σύνοδο του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες ένας Κύριος έκανε τη διαφορά. Φορώντας το κοστούμι του ο Γκοτιέ Ντεστενέ, σύντροφος του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου Ξαβιέ Μπετέλ από το 2014, χαμογέλασε στο "οικογενειακό πορτρέτο" δίπλα από τις Πρώτες Κυρίες και δη τις Μελάνια Τραμπ και Μπριζίτ Τρονιέ Μακρόν που πάλεψαν, η κάθε μια από την πλευρά της, για τις εντυπώσεις -ξεκάθαρα υποστηρίζοντας διαφορετικά στιλ στις δημόσιες εμφανίσεις τους.

Στο πορτρέτο η 46χρονη Μελάνια Τραμπ φοράει μια σέξι αλλά όχι αποκαλυπτική δημιουργία των Ιταλών Dolce & Gabbana -η τέταρτη στο σύνολο των εντυπωσιακών, κάπως αυστηρών αλλά πάντα με ζώνη εμφανίσεων της στην πρώτη επίσημη περιοδεία της ως σύντροφος Ντόναλντ Τραμπ. Οι γόβες της, επίσης από τον οίκο του Μιλάνου, κοστίζουν περίπου 2.000 δολάρια.

Από την πλευρά της η 64χρονη Μπριζίτ Τρονιέ Μακρόν φοράει ακόμη μια φορά δημιουργία του οίκου της γαλλικής πολυτέλειας Louis Vuitton -κάτι που κάνει μόνιμα αφού συνδέεται με προσωπική φιλία με τους ιδιοκτήτες του οίκου, την οικογένεια Αρνό. Στο πορτρέτο η Εμινέ Ερντογάν μοιάζει πιο σκυθρωπή από όλες σχολίασαν τα media.

Ο Γκοτιέ Ντεστενέ ήταν ο μόνος άντρας σε μια παρέα γυναικών που ξέρουν τι σημαίνει εξουσία. Μαζί του οι Μελάνια Τραμπ, Μπριζίτ Τρονιέ αλλά και Εμινέ Ερντογάν, Ματίλντ (βασίλισσα του Βελγίου), Ίνγκριντ Σούλερουντ (η Νορβηγίδα σύζυγος του γενικού γραμματέα του ΝΑΤΟ), Ντεσίσλαβα Ράντεβα (Βουλγαρία), Αμελί Ντερμποντρεγκιέν (Βέλγιο), Μόικα Στρόπνικ (Σλοβενία) και Τόρα Μάργκρετ Μπαλντβισντοτίρ (Ισλανδία).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ