ΚΟΣΜΟΣ

Ισραήλ: Σοκαριστική επίθεση με οξύ σε δεκάχρονο κορίτσι από δύο «κλόουν»

Ισραήλ: Σοκαριστική επίθεση με οξύ σε δεκάχρονο κορίτσι από δύο «κλόουν»
EPA/BORIS ROESSLER

Επίθεση με οξύ δέχθηκε ένα κορίτσι δέκα ετών στην πόλη Μπερσέβα του Ισραήλ. Το συγκλονιστικό περιστατικό, δυστυχώς, δεν είναι πρωτάκουστο καθώς παρόμοιά του συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στη χώρα.

Ως δράστες του συγκλονιστικού περιστατικού φέρονται δύο άντρες οι οποίοι, σύμφωνα με το μικρό κορίτσι, ήταν ντυμένοι κλόουν. Το δεκάχρονο παιδί έπαιζε με τους φίλους της όταν την πλησίασαν οι δύο άντρες.

Σύμφωνα με τοπικό μέσο, οι δύο κλόουν της επιτέθηκαν και την ψέκασαν με τη βλαβερή ουσία. Η μικρή έτρεξε σπίτι της κρατώντας το πρόσωπό της και μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί ανακάλυψαν πως είχε εγκαύματα και στον λαιμό της. Ο πατέρας του κοριτσιού έψαξε για τους δύο άντρες, αλλά δεν κατάφερε να τους εντοπίσει.

Το περιστατικό είναι το πιο πρόσφατο στη λίστα με αρκετά παρόμοια που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στη χώρα. Τους αποκαλούν δολοφόνους – κλόουν (“Killer Clowns”). Μπορεί να μην είναι κάτι καινούριο, καθώς και πέρσι είχαν καταγραφεί περιστατικά όπου αρκετοί φορούσαν κοστούμι κλόουν και τρόμαζαν περαστικούς.

Όμως, φαίνεται πως η κακιά συνήθεια επέστρεψε μαζί με την κυκλοφορία της ταινίας “It”, όπως αναφέρουν αρκετοί πολίτες σε τοπικό μέσο του Ισραήλ, κατηγορώντας σφοδρά τον τρομακτικό κλόουν του Stephen King, Pennywise.

MV5BMTg1NTU5NTgwOV5BMl5BanBnXkFtZTgwMTQ1NzMzMzI. V1 SX1500 CR001500999 AL


Πηγή: IMDb / It (2017)

Οι Αρχές της πρωτεύουσας Τελ Αβίβ έχουν συλλάβει αρκετούς έφηβους οι οποίοι με μάσκες κλόουν και ένα σφυρί, τρόμαζαν ανθρώπους. Παρόμοια συμβάντα έχουν αναφερθεί και στις πόλεις Dimona, Ramla και Kiryat Gat, με τις αστυνομικές αρχές να ξεκινούν τώρα επιχείρηση με σκοπό την καταστολή τους.

MV5BMjA2OTg0NTM2NF5BMl5BanBnXkFtZTgwOTM1NzMzMzI. V1 SX1777 CR001777753 AL


Πηγή: IMDb / It (2017)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ