ΚΟΣΜΟΣ

Ο μακελάρης του Λας Βέγκας είχε κλείσει δωμάτιο με θέα... συναυλία ροκ στο Σικάγο

Ο μακελάρης του Λας Βέγκας είχε κλείσει δωμάτιο με θέα... συναυλία ροκ στο Σικάγο
Reuters

Ο δράστης της ένοπλης επίθεσης στο Λας Βέγκας, που στοίχισε τη ζωή σε 58 ανθρώπους, είχε κάνει κράτηση αυτό το καλοκαίρι σε ένα ξενοδοχείο στο Σικάγο, το οποίο έχει θέα προς τον χώρο που πραγματοποιήθηκε το γνωστό φεστιβάλ ροκ μουσικής Lollapalooza.

«Γνωρίζουμε τις πληροφορίες που μεταδόθηκαν από τον Τύπο και βρισκόμαστε σε επαφή με τις ομοσπονδιακές αρχές» δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας του Σικάγο, Άντονι Γκαγκλιέλμι, σε μια ανακοίνωση.

Σύμφωνα με το TMZ, ο δράστης της επίθεσης στο Λας Βέγκας Στίβεν Πάντοκ είχε κλείσει δύο δωμάτια στο ξενοδοχείο Blackstone, που έχει θέα σε ένα πάρκο στην καρδιά του Σικάγο όπου διοργανώθηκε το μουσικό φεστιβάλ στις αρχές Αυγούστου. Εκατοντάδες χιλιάδες θεατές παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις, μεταξύ των οποίων η Μάλια Ομπάμα, η κόρη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα. Ωστόσο ο Πάντοκ δεν ήλθε ποτέ στην πόλη, όπως μεταδίδει ο ιστότοπος.

Το ιστορικό ξενοδοχείο Blackstone έχει φιλοξενήσει πολλούς Αμερικανούς ηγέτες και σημαντικούς καλλιτέχνες όπως τον Νατ Κινγκ Κόουλ και τον Ρούντολφ Βαλεντίνο. Έχει θέα στο Grant Park, όπου ο Μπαράκ Ομπάμα εκφώνησε την ομιλία του μετά τον θρίαμβό του στις προεδρικές εκλογές του 2008.

VEGAS

(Πηγή φωτογραφίας Reuters)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ