ΚΟΣΜΟΣ

Πατέρας εγκατέλειψε τον δίχρονο γιο του μετά από τροχαίο - το παιδί πέθανε λίγο αργότερα

Πατέρας εγκατέλειψε τον δίχρονο γιο του μετά από τροχαίο - το παιδί πέθανε λίγο αργότερα
Facebook

Στην άσφαλτο άφησε την τελευταία του πνοή ένα δίχρονο αγοράκι, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο πατέρας του συγκρούστηκε με άλλο όχημα, την ώρα που φέρεται να προσπαθούσε να διαφύγει με κλοπιμαία από κατάστημα στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ.  

Πρόκειται για τον 27χρονο Christopher Kuhn, από το Hamilton του New Jersey, ο οποίος αφού έκλεψε εμπόρευμα αξίας 228 δολαρίων, προσπάθησε να διαφύγει με το αυτοκίνητό του, παραβιάζοντας τον κόκκινο σηματοδότη, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σ' ένα διερχόμενο όχημα.

Το άτυχο αγοράκι δεν φορούσε ζώνη με αποτέλεσμα να εκτοξευτεί στην άσφαλτο. Ο Kuhn δεν σταμάτησε και μάλιστα πέρασε με το αυτοκίνητο πάνω από το σώμα του γιου του πριν διαφύγει από το σημείο.

Μετά από καταδίωξη η αστυνομία κατάφερε να συλλάβει τον δράση. Το αγοράκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Lower Bucks, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο Kuhn αντιμετωπίζει πλέον κατηγορίες για ανθρωποκτονία τρίτου βαθμού, έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και επτά ακόμη κατηγορίες. Κρατείται με εγγύηση 5 εκατομμυρίων δολαρίων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ