ΚΟΣΜΟΣ

Σοκαρισμένη είναι η χήρα του Ρώσου που αυτοκτόνησε με τσίμπημα φιδιού σε ζωντανή μετάδοση

Σοκαρισμένη είναι η χήρα του Ρώσου που αυτοκτόνησε με τσίμπημα φιδιού σε ζωντανή μετάδοση

Απαρηγόρητη και σοκαρισμένη νιώθει η Ekaterina 'Katya' Pyatyzhkina μετά το χαμό του συζύγου της Arslan Valeev.

Ο 31χρονος ερπετολόγος έδωσε τέλος στη ζωή του αφήνοντας το πιο δηλητηριώδες φίδι που είχε στη συλλογή του, ένα μαύρο μάμπα, να τον δαγκώσει, σε ζωντανή σύνδεση, μετά από λογομαχία που είχε με την 24χρονη σύζυγό του.

«Τον αγαπούσα πάρα πολύ. Δεν το χωράει ο νους μου ότι έκανε κάτι τέτοιο. Είχαμε διαφωνίες αλλά παραμέναμε παντρεμένοι. Είχαμε συναντηθεί λίγες ώρες πριν από αυτήν την τραγωδία», δηλώνει η 24χρονη.

«Πήγα στο σπίτι αλλά ο Arslan είχε ήδη μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Η φωτογραφική μηχανή ήταν ανοιχτή και την σταμάτησα», συμπλήρωσε.

Η Pyatyzhkina είχε εγκαταλείψει τη συζυγική εστία τον περασμένο Απρίλιο, λόγω προβλημάτων στον γάμο της. Τρεις μήνες μετά είχε αρχίσει να βγαίνει με έναν άλλον άνδρα και ο Valeev την είχε χτυπήσει, πράξη για την οποία ζήτησε συγγνώμη δημοσίως με ένα βίντεο στο κανάλι τους στο youtube.

Όσον αφορά το βίντεο της αυτοκτονίας του συζύγου της, δηλώνει ότι δεν αντέχει να το δει και έτσι δεν θα ακούσει ποτέ τα τελευταία λόγια που είπε για εκείνη. «Δεν παρακολούθησα το βίντεο. Απλά δεν μπορώ να το κάνω», είπε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ