Τίγρεις κατασπάραξαν υπάλληλο ζωολογικού κήπου
Πηγή: Thehindu.com

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας νεοπροσληφθείς υπάλληλος στο ζωολογικό Πάρκο Bannerghatta στην Ινδία ο οποίος έχασε τη ζωή του, όταν λευκές τίγρεις του επιτέθηκαν και τον κατασπάραξαν.  

Πρόκειται για τον 40χρονο Anjeneya, κάτοικο της Hakki Pikki, ο οποίος εισήλθε στο κλουβί προκειμένου να ταϊσει τις τίγρεις.

Δεν πρόσεξε όμως ότι στην περιοχή, όπου ήταν ξαπλωμένη η μητέρα με τα παιδιά της, η πόρτα ήταν ανοιχτή. Δέχτηκε την επίθεση την ώρα που καθάριζε το κλουβί από τη μία τίγρη και στη συνέχεια από τις υπόλοιπες που τον κατασπάραξαν.   

«Επειδή ο ζωολογικός κήπος δεν προσλαμβάνει εκπαιδευμένους μόνιμους υπαλλήλους, χρησιμοποιεί ανεκπαίδευτους συμβασιούχους. Αυτό είναι επικίνδυνο γι 'αυτούς και για τα ζώα », είπε ένας εργάτης.

Από την πλευρά του ο Santosh Kumar, εκτελεστικός διευθυντής, του πάρκου δήλωσε: "Μας είπαν ότι ο Anjeneya δεν κλείδωσε σωστά την πόρτα.».

Την Κυριακή (8/10), συγγενείς του Anjeneya έκαναν διαμαρτυρία στο εθνικό πάρκο, το οποίο φιλοξενεί περίπου 2.000 ζώα, συμπεριλαμβανομένων των λευκών τίγρεων που αναφέρονται ως απειλούμενο είδος.

Διαβάστε επίσης
Δες τον κόσμο μέσα από το φακό του CNN Greece. Ακολούθησέ μας στο Instagram!