Η επιβάτης αεροπλάνου που έγινε… viral (pic)
Πηγή: Twiiter

Μπορεί τα ταξίδια με αεροπλάνο να είναι προτιμότερα διότι γλιτώνουμε πολύτιμο χρόνο αλλά τα μειονεκτήματά τους είναι αρκετά. Μεγάλες ουρές για check-in, οι κανόνες για τις χειραποσκευές που αλλάζουν συνεχώς, οι άβολες θέσεις καθώς και ο υπερβολικά μικρός χώρος για τα πόδια μας.

Για όλα τα παραπάνω, οι ταξιδιώτες ανακαλύπτουν συχνά διάφορα, δικά τους «κόλπα» για να έχουν ένα πιο άνετο και ήρεμο ταξίδι, χρησιμοποιώντας μαξιλάρια, μάσκες ύπνου και πολλά ακόμη.

Τώρα όμως, μια γυναίκα ήρθε για να ανατρέψει τα έως τώρα δεδομένα λόγω της πανέξυπνης και ταυτοχρόνως αστείας ιδέας της. Μετά από κυκλοφορία φωτογραφίας της, τα μέσα την... αποθέωσαν. Δικαίως.

Η γυναίκα θέλοντας να απολαύσει τον ύπνο της  κατά τη διάρκεια της πτήσης, πέρα από την πλέον κλασική μάσκα ύπνου και το ανατομικό κολάρο, εισήγαγε ένα νέο κόλπο. Κρέμασε ταμπελάκι στο λαιμό της το οποίο έγραφε την εξής σημαντική πληροφορία: «Παρακαλώ ξυπνήστε με για σνακ και ποτά! Ευχαριστώ!».

Φυσικά, ο κόσμος του διαδικτύου και ειδικότερα του Twitter ενθουσιάστηκε, το βρήκε ευφυέστατο και της απέτινε φόρο τιμής.

Διαβάστε επίσης