ΚΟΣΜΟΣ

Ο εκδότης του «Hustler» θέλει να «ρίξει» τον Τραμπ από την προεδρία και πληρώνει... αδρά

Ο εκδότης του «Hustler» θέλει να «ρίξει» τον Τραμπ από την προεδρία και πληρώνει... αδρά

Το ποσό των 10 εκατομμυρίων δολαρίων προσφέρει ως αμοιβή ο εκδότης του περιοδικού «Hustler» σε όποιον του δώσει πληροφορίες που θα βλάψουν τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ και θα οδηγήσουν στην αποπομπή του από την εξουσία.

Ο Λάρι Φλιντ δεν κρύβει τις απόψεις του για τον πλανητάρχη και τον κατηγορεί πως «διακυβεύει τα εθνικά συμφέρονται και την εξωτερική πολιτική» των ΗΠΑ, «ψεύδεται ασυστόλως» και καταπατά όλους τους κανονισμούς περί οικογενειοκρατίας.

Με μία αγγελία στην εφημερίδα «The Washington Post» απευθύνεται σε όσους μπορεί να έχουν στα χέρια τους επιβαρυντικό υλικό για τον Τραμπ, είτε αυτό έχει να κάνει με τα φορολογικά του στοιχεία, που δεν έχουν αποκαλυφθεί, είτε με οποιοδήποτε άλλο σκέλος της ζωής του.

«10 εκατομμύρια δολάρια έναντι πληροφοριών που θα οδηγήσουν στην καταγγελία (της προεδρία του) και την απομάκρυνση του Ντόναλντ Τζ. Τραμπ από την εξουσία», γράφει με κεφαλαία μαύρα γράμματα η αγγελία, που καταλαμβάνει μία ολόκληρη σελίδα της εφημερίδας.

«Είχε οικονομικές συνδιαλλαγές με Ρώσους;», διερωτάται η αγγελία. Μήπως τα συμφέροντα των Αμερικανών έχουν θυσιαστεί στο βωμό των συμφερόντων της επιχείρησης του Τραμπ, αναφέρει ακόμη ο εκδότης και συμπληρώνει: «Πρέπει να τα βγάλουμε όλα στη φόρα».

Η αγγελία βγήκε στο φύλλο της 15ης Οκτωβρίου και στο τέλος της υπάρχουν όλες οι αναγκαίες πληροφορίες προς τους ενδιαφερόμενους που θέλουν να προβούν σε αποκαλύψεις για να λάβουν τα 10.000.0000 δολάρια.

«Νιώθω πως είναι πατριωτικό μου καθήκον, και το καθήκον όλων των Αμερικανών, να διώξουμε τον Τραμπ πριν να είναι πολύ αργά», σημειώνει ο Φλιντ.

Η εφημερίδα αρνήθηκε να αποκαλύψει πόσα χρήματα έδωσε ο εκδότης του «Hustler» για την συγκεκριμένη καταχώρηση.

Ο Φλιντ θεωρεί πως εντός των επόμενων ημερών θα έχει στην διάθεσή του σημαντικά στοιχεία και θα εκμεταλλευτεί άμεσα. «Δεν νομίζω πως μπορείς να ζεις όσο απερίσκεπτα έχει ζήσει ο Τραμπ τα τελευταία 30 χρόνια και να μην αφήσεις βαρίδια στο δρόμο… Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι πιο πατριωτικό απ’ το να διώξω αυτόν τον ανόητο από την προεδρία», είπε ο ίδιος.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Φλιντ, που χρηματοδότησε την καμπάνια της υποψήφιας των Δημοκρατικών για την προεδρία, Χίλαρι Κλίντον, έχει προσφέρει χρήματα για να καταστρέψει την καριέρα κάποιου πολιτικού.

Σύμφωνα με φήμες «θύμα» του είναι ο γερουστιαστής των Ρεπουμπλικάνων και πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Μπομπ Λίβινγκστον, ο οποίος αναγκάστηκε σε παραίτηση το 1998.

Το 2012 ο εκδότης του «Hustler» προσέφερε 1 εκατομμύριο δολάρια σε όποιον γνώριζε κάτι επιβαρυντικό για τα φορολογικά στοιχεία του υποψηφίου των Ρεπουμπλικάνων για την προεδρία, Μιτ Ρόμνεϊ.

flynt trump

(Η αγγελία/Πηγή: The Washington Post)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ