ΚΟΣΜΟΣ

Ρωσία: Όλα για… τα likes στα social media (pics)

Ρωσία: Όλα για… τα likes στα social media (pics)
Instagram/privatejetstudio

Πολλοί θα ήθελαν ένα ιδιωτικό τζετ για να ταξιδεύουν με άνεση και φυσικά για να… μαζεύουν αμέτρητα likes στα social media, δείχνοντας την «πολυτελέστατη ζωή τους».

Τώρα, ρωσική εταιρεία ήρθε για να δώσει σε όλους την ευκαιρία να αποκτήσουν αμέτρητους followers και… μία χλιδάτη ζωή. Περίπου. Η Private Jet Studio δημιούργησε μία ξεχωριστή και μοναδική εταιρεία στον κόσμο η οποία δίνει σε όλους την ευκαιρία να ενοικιάσουν ένα ιδιωτικό τζετ για…. φωτογραφήσεις.

Στην όλη υπόθεση βέβαια υπάρχει και ένα αρνητικό. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μπουν μέσα στο τζετ, να βγάλουν τις φωτογραφίες τους, να δουν πώς είναι αλλά χωρίς να ταξιδέψουν! Όμως, αυτό δεν φαίνεται να δημιουργεί πρόβλημα στους Ρώσους πελάτες, καθώς δεν διστάζουν να ενοικιάζουν το Gulfstream 65 και να φωτογραφίζονται ασταμάτητα.

Μία φωτογράφιση δύο ωρών με επαγγελματία κοστίζει περίπου 200 ευρώ και χωρίς περίπου 160 ευρώ.

Στο Instagram της η εταιρεία αναρτά τις φωτογραφίες των πελατών της οι οποίοι προσποιούνται άριστα πως βρίσκονται στον αέρα.

https://www.instagram.com/p/p

«Πρόκειται για το μεγαλύτερο, το γρηγορότερο και το πιο ακριβό αεροσκάφος. Το πολυτελές εσωτερικό του είναι φτιαγμένο από υλικά υψηλής ποιότητας» αναφέρει η εταιρεία.

«Μπορείτε να οργανώσετε μία ασυνήθιστη και αξέχαστη φωτογράφηση για τον εαυτό σας και για τους πελάτες σας, που θα θυμούνται όλοι».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ