ΚΟΣΜΟΣ

Τέξας: Νεκρή βρέθηκε 3χρονη που εξαφανίστηκε έπειτα από τιμωρία του πατέρα της

Τέξας: Νεκρή βρέθηκε 3χρονη που εξαφανίστηκε έπειτα από τιμωρία του πατέρα της
REUTERS/Las Vegas Sun/Steve Marcus/File Photo

Τραγική κατάληξη είχε ένα κοριτσάκι τριών ετών το οποίο αγνοούνταν για δύο εβδομάδες και το οποίο είχε εξαφανιστεί όταν ο πατέρας της την έκλεισε έξω από το σπίτι για να την τιμωρίσει επειδή δεν έπινε το γάλα της. Η αστυνομία βρήκε το πτώμα ενός παιδιού την Κυριακή στο Ρίτσαρντσον του Τέξας το οποίο πιστεύετε πως ανήκει στη μικρούλα.

Η μικρή Sherin Mathews εξαφανίστηκε γύρω στις τρεις τα ξημερώματα στις 7 Οκτωβρίου, όταν ο πατέρας της, όπως φημολογείται, της είπε να κάτσει σε ένα δέντρο έξω από το σπίτι τους ως τιμωρία επειδή δεν τελείωνε το γάλα της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της The Sun, δύο εβδομάδες αργότερα, οι αστυνομικοί βρήκαν το πτώμα ενός παιδιού, σε απόσταση λιγότερη των δύο χιλιομέτρων από το σημείο που είδαν για τελευταία φορά την μικρούλα, στο Ρίτσαρντσον του Τέξας.Το πτώμα δεν έχει επισήμως εξακριβωθεί που ανήκει όμως πιστεύετε πως είναι της Sherin.Τα αίτια του θανάτου παραμένουν άγνωστα.

TEXAS

Πηγή: Associated Press

Μία μεγάλη επιχείρηση στήθηκε όταν ο πατέρας της, Wesley Mathews, 37 ετών δεν μπορούσε να βρει τη μικρή γυρίζοντας στο σημείο, 15 λεπτά αργότερα, που εκτιμάται πως της είχε πει να μείνει ως τιμωρία.Οι αστυνομικοί αρχικά θεώρησαν πως πιθανώς η μικρή να είχε απαχθεί και ενεργοποίησαν τον μηχανισμό «Amber Alert».

Ο πατέρας της συνελήφθει για την εξαφάνισή της αφού δήλωσε στη αστυνομία πως είχε βάλει το παιδί να στέκεται στο δέντρο. Ο ίδιος, σύμφωνα με την αστυνομία, άργησε να δηλώσει την εξαφάνισή της για τουλάχιστον 5 ώρες.Ο Mathews κατηγορείται για έκθεση παιδιού σε κίνδυνο και είναι έξω με εγγύηση μέχρι την επόμενη εμφάνισή του στο δικαστήριο.Οι τοπικές αρχές για την προστασία του παιδιού έχουν πάρει από το σπίτι την 4χρονη αδελφή της Sherin.

TEXAS 1

Πηγή: Associated Press

Η Sherin ήταν ένα παιδί που υπέφερε από προβλήματα ανάπτυξης και είχε περιορισμένη δυνατότητα επικοινωνίας.Την τελευταία φορά που την είδαν φορούσε μαύρες πιτζάμες με κουμπιά και ροζ από πάνω.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ