ΚΟΣΜΟΣ

Βέτο Μακρόν: Ποτέ...πριν τις εννιά οι συναντήσεις του!

Βέτο Μακρόν: Ποτέ...πριν τις εννιά οι συναντήσεις του!
REUTERS/Philippe Wojazer

Περισσότερο χρόνο με την αγαπημένη του σύζυγο Μπριζίτ, με την οποία πρόσφατα έκλεισαν 10 χρόνια γάμου, επιθυμεί να περνά ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν και γι'αυτό ποτέ δεν ξεκινάει τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις πριν της εννέα το πρωί.

Σε δημοσίευμά του το γαλλικό περιοδικό Closer αναφέρει πως ο Μακρόν θεωρεί «ιερό» τον χρόνο που περνά μαζί με τη συζυγό του κατά τη διάρκεια του πρωινού τους. Μάλιστα, όπως δηλώνει ο γνωστός συγγραφέας Philippe Besson ο οποίος είναι και έμπιστος συνεργάτης του Γάλλου προέδρου, ο Μακρόν είναι πολύ περιποιητικός με τη σύζυγό του και παρά το πολυάσχολο πρόγραμμά του βρίσκουν χρόνο για τους δυο τους.

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας πως το ζευγάρι την περασμένη εβδομάδα παρακολούθησε μαζί την θεατρική παράσταση Ταρτούφος καθώς, η Μπριζίτ ξέρει πόσο του αρέσει να περνούν χρόνο μαζί και ειδικά να πηγαίνουν στο θέατρο.

Ο Γάλλος πρόεδρος γνώρισε τη σύζυγό το το 1992 όταν εκείνος ήταν μόλις 15 χρόνων και εκείνη ήταν δασκάλα στο σχολείο του. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου το 2007 και έκτοτε παραμένουν αχώριστοι.

Οι δυο τους γιόρτασαν την 10η επέτειό τους με ένα μοναδικό δείπνο στις Βερσαλλίες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ