ΚΟΣΜΟΣ

Ο πλανήτης Νιμπίρου έρχεται και το τέλος του κόσμου πλησιάζει… ξανά

Ο πλανήτης Νιμπίρου έρχεται και το τέλος του κόσμου πλησιάζει… ξανά
YouTube

Ορισμένοι πιστεύουν ότι σήμερα είναι το τέλος του κόσμου. Οπότε ό,τι θέλατε να κάνετε και δεν το είχατε τολμήσει καλό είναι να γίνει σήμερα γιατί... ποτέ δεν ξέρεις.  Σύμφωνα με ακόμη ένα σενάριο συνωμοσίας, ο «εχθρικός» πλανήτης Νιμπίρου έφτασε στη Γη.

Αυτό που περιμένουν μέσα τη μέρα είναι η σύγκρουσή του με τον πλανήτη μας και η καταστροφή της Γης. Το άλλο σενάριο θέλει τις πόρτες του πλανήτη να ανοίγουν και ένας ισχυρός στρατός να έρθει να μας υποδουλώσει!

Για τους χιλιάδες υποστηρικτές αυτών των σεναρίων επιστημονικής φαντασίας υπάρχει ακόμη ένα σενάριο που αναφέρει πως αν ο Νιμπίρου δεν συγκρουστεί με τη Γη, κάτι θα σημάνει τον αφανισμό της, θα περάσει, όμως, τόσο κοντά της που λόγω της βαρύτητάς του θα προκαλέσει μία σειρά καταστροφικών σεισμών, με συνέπειες που δεν είχαμε φανταστεί ποτέ για την ανθρωπότητα και τον πολιτισμό μας.

Σύμφωνα με τις «προβλέψεις», ο πλανήτης ή το διαστημόπλοιο ή το μεγάλο τέρας ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να είναι, θα καταπέσει στη θάλασσα της Ινδονησίας. Από εκεί, φυσικά, θα ξεκινήσει μία ακολουθία τεράστιων γεωλογικών φαινομένων, όπως σεισμοί, ενεργοποίηση ηφαιστείων και τσουνάμι. Καμία χώρα δε θα τη γλιτώσει, ούτε αυτές που δεν έχουν ηφαίστεια, καθώς ο πλανήτης είναι τόσο ισχυρός και «εχθρικός» που θα δημιουργήσει!

Ο Νιμπίρου ήταν να… μας επισκεφθεί πριν δύο μήνες, στις 23 Σεπτεμβρίου, αλλά κάτι του έτυχε και η επίσκεψη μεταφέρθηκε στις 19 Νοεμβρίου, σήμερα δηλαδή. Ο David Meade, από τους βασικούς υποστηρικτές της συνομωσίας, δήλωσε σε διεθνή Μέσα πως «ο κόσμος δεν θα καταστραφεί ολοσχερώς, αλλά θα εξαφανιστεί η μορφή που γνωρίζουμε σήμερα».

Μένουν λοιπόν λίγες ώρες για να δούμε εάν τα σενάρια θα μείνουν σενάρια, γιατί πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο να αναβληθεί ξανά η «επίσκεψη».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ