ΚΟΣΜΟΣ

Ταϊλάνδη: Νεκρός από επίθεση πύθωνα εφτά μέτρων

Ταϊλάνδη: Νεκρός από επίθεση πύθωνα εφτά μέτρων
Φωτογραφία Αρχείου/Joe Raedle/Getty Images/Ideal Images

Ένας 55χρονος από την Ταϊλάνδη βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του όταν πύθωνας, που κρατούσε σε μια γυάλα μέσα στο σπίτι, του επιτέθηκε προκαλώντας του ασφυξία. 

Ο άτυχος άντρας κρατούσε έναν πύθωνα μήκους εφτά μέτρων σε μία γυάλα για τρεις ημέρες. Όταν επιχείρησε να δει σε τι κατάσταση βρισκόταν, άνοιξε τη γυάλα και το ερπετό -πιθανόν λόγω πείνας- πετάχτηκε και δαγκώνοντάς τους στο πρόσωπο. Όταν ο 55χρονος έπεσε στο πάτωμα, αυτό τυλίχτηκε στο λαιμό του και τον έπνιξε.

Η αδερφή του θύματος άκουσε τις φωνές και προσπάθησε να απομακρύνει το φίδι, αλλά μάταια, εφόσον το σφίξιμό του ήταν πολύ δυνατό.

«Δεν ξέρω γιατί ο μικρός μου αδερφός κράτησε το φίδι. Το βρήκε πριν από τρεις μέρες και το τοποθέτησε σε μια γυάλα μέσα στο σπίτι. Τον άκουσα να φωνάζει και τον βρήκα δαγκωμένο. Είχε τυλιχτεί γύρω του και δεν μπορούσα να το απομακρύνω με τίποτα».

«Η αιτία θανάτου ήταν η ασφυξία. Ο πύθωνας τον έσφιξε μέχρι που πέθανε. Πιστεύουμε ότι προήλθε από συνδυασμό των ενστίκτων του φιδιού και της πείνας του» ανάφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ